Čini se kako bi FOX-ova X-Men TV serija mogla uskoro ugledati svijetlo dana. 

Iako još ništa nije službeno objavljeno, FOX-ov predsjednik Gary Newman je izjavio za Television Critics Association kako čekaju završni nacrt skripte, ali kako očekuju najaviti pilot u naredna dva tjedna.

X-Men TV seriju razvija Burn Notice redatelj Matt Nix. Serija još nema službeni naziv, ali biranje glumaca je već u tijeku.

X-Men tv serija
  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

X-Men

FOX još nije objavio koji bi se mutanti mogli naći u seriji, ali se čini kako bi se moglo fokusirati na obitelj mutanata koje se pridružuje podzemnom mutantskom pokretu otpora, nakon što je prošao zakon protiv mutanata. Zamisao se čini slična ideji originalne Days of Future Past strip priče, koja je inspirirala film iz 2014 X-Men: Days of Future Past.

Matt Nix bi bio izvršni redatelj, a radio bi još s Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, i Simon Kinberg redateljima i producentima X-Men franšize filmova, te Marvelovim Jeph Loeb i Jim Chory.

Nix X-Men TV serija će zamijeniti Hellfire, predloženu seriju, koja je trebala pratiti Hellfire Club kada je Fox odlučio da ta ideja ne bi dobro radila kao serija.

Legion, serija koja je najavljena kada i Hellfire, dolazi na FX u veljači 2017. Ta serija prati David Haller (Dan Stevens), snažnog mutanta s podvojenim ličnostima.