X-Men: Dark Phoenix i The New Mutants odgođeni! - Svijet filma

X-Men: Dark Phoenix i The New Mutants odgođeni!

Ove godine smo trebali imati tri filma iz X-Men franšize, Deadpool 2, The New Mutantsi X-Men: Dark Phoenix. Nažalost to više nije tako kako je bilo na početku godine. 

Deadpool nastavak, koji još nema svoj naziv, je također bio premješten, ali jedini od ova tri filma, prema naprijed. Tako će se taj film sada naći u kinima 18. svibnja, umjesto 01. lipnja ove godine, kada je trebao doći.

Sljedeći na redu, New Mutants, koje je FOX prije najavio za 13. travanj ove godine, bio je već pomaknut za 22. veljače 2019 godine! Sada je taj film PONOVNO odgođen, ovog puta za 19. kolovoz 2019 godine! Mnogi predviđaju da će se dogovor FOX – Disney odobriti ili odbiti unutar 12 mjeseci, a time je poprilično nejasno što će biti s filmom New Mutants ako dogovor bude završen prije njegovog izlaska.

X-Men: Dark Phoenix i The New Mutants odgođeni!

Treći film, X-Men: Dark Phoenix, je trebao izaći 02. studenog ove godine, a sada je Fox potvrdio da mu je premješten datum izlaska za 14. veljače 2019 godine! Simon Kinberg je potvrđen kao redatelj X-Men: Dark Phoenix za 20th Century Fox. Kinberg je bio scenarist i producent na raznim X-Men filmovima, kao što su X-Men: The Last Stand, X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, Deadpool, X-Men: Apocalypse i Logan, kao i novim filmovima New Mutants i Deadpool 2. Ovo će mu biti prvi redateljski projekt.

FOX je potvrdio i da će se zvijezde X-Men: Apocalypse vratiti za film X-Men: Dark Phoenix. To uključuje Jennifer Lawrence kao Raven/Mystique, Michael Fassbender kao Erik Lensherr/Magneto, James McAvoy kao Charles Xavier/Professor X, Nicholas Hoult kao Henry “Hank” McCoy/Beast, Alexandra Shipp kao Ororo Munroe/Storm, Sophie Turner kao Jean Grey, Tye Sheridan kao Scott Summers/Cyclops i Kodi Smit-McPhee kao Kurt Wagner/Nightcrawler. Također nedavno je i Jessica Chastain potvrđena za ulogu u filmu.

Dakako razočarani smo što su ovi filmovi odgođeni, ali jedan od mogućih razloga je taj što ih, možda, žele uvesti u MCU. Ako je to razlog, ne mogu im zamjeriti.

Kakvo je vaše mišljenje o ovim ‘igrama’ FOX/Disney?

Similar Posts