Wyatt Russell će glumiti U.S. Agenta u ‘The Falcon And The Winter Soldier’

Wyatt Russell će glumiti U.S. Agenta u ‘The Falcon And The Winter Soldier’

Wyatt Russell se pridružio ekipi serije The Falcon and The Winter Soldier, kao stripovski lik U.S. Agent!

Na Disneyjevom D23 Expo, Marvel Studios šef Kevin Feige je najavio da se Wyatt Russell pridružio kako bi glumio ulogu Johna Walkera u The Falcon and The Winter Soldier. U stripovima, John Walker je poznatiji kao U.S. Agent.

U.S. Agent se prvi puta pojavio u stripu Captain America #323 (studeni 1986.) kao Super-Patriot. Kasnije je redizajniran kao nova inkarnacija Kapetana Amerike, a samo par godina kasnije, kao U.S. Agent. 2012. godine, U.S. Agent je bio rangiran na 29tom mjestu IGNove liste “Top 50 Avengera”.

Sin Kurt Russella i Goldie Hawn, Wyatt Russell je najpoznatiji po ulogama u filmovima poput Overlord, Everybody Wants Some!! i 22 Jump Street. On je također imao ulogu u epizodi Netflixove odlične serije Black Mirror, naziva “Playtest.”

Kari Skoglan navodno režira svih šest epizoda serije The Falcon and The Winter Soldier prema skripti od Malcolma Spellmana i Dereka Kolstada. Zvijezde serije su Anthony Mackie, Sebastian Stan i Daniel Brühl, a serija dolazi na Disney+ streaming platformu u jesen 2020. godine.

Čini se da će u seriji The Falcon and The Winter Soldier biti borba oko toga tko će nositi Kapetanov štiti, s obzirom na to da su ova sva tri lika, Falcon, Winter Soldier i U.S. Agent, u nekom trenutku u stripovima bili Kapetan Amerika.

Similar Posts