Woody Harrelsonov Carnage spreman za borbu s Tom Hardyjevim Venomom u novoj zastrašujućoj fanovskoj slici

Woody Harrelsonov Carnage spreman za borbu s Tom Hardyjevim Venomom u novoj zastrašujućoj fanovskoj slici

Publika još mora pričekati neko vrijeme za nastavak Toma Hardyjevog Venoma, ali ova fenomenalna zastrašujuća fanovska slika od BossLogica zamišlja Woody Harrelsonovog Carnagea spremnog za bitku.

Woody Harrelson se možda pojavio u Venomu na samo par minuta, ali to nije zaustavilo fanove da budu uzbuđeni vidjeti Cletusa Kasadyja kako postaje Carnage u nastavku Tom Hardyjevog filma. Woody Harrelsonov Carnage se čak originalno trebao pojaviti na kraju filma Venom ako je vjerovati dijeli konceptualne umjetnosti. Vidjeli bismo sličnu koreografiranu borbu s kraja filma s Tom Hardyjevim Venomom protiv Carnagea Woodyja Harrelsona umjesto Rizha Ahmeda i njegovog Riota.

Ova fanovska slika, koja nam dolazi od jednog od najboljih digitalnih umjetnika, BossLogica, zamišlja Woody Harrelsonovog simbiotskog zlikovca kako bi mogao izgledati u Venom nastavku. Finalni proizvod je zastrašujuće krvavo crveno čudovište koje će definitivno tjerati Tom Hardyjevog Venoma do krajnjih granica. I dok za sada još nije jasno kako će film dati Woody Harrelsonovom Cletusu Kasadyju njegovog simbiota, ova slika uzima inspiraciju iz stripovskog porijekla uključujući crnog simbiota kao dijela čudovišta. Carnage je originalno rođen od dijela Venomovog simbiota kada je bio u zatvoru s Eddie Brockom. Pogledajte ovu odličnu fanovsku sliku Woody Harrelsonovog Carnagea ispod.

Tom Hardy je spreman reprizirati ulogu Eddie Brocka u za sada bez naziva Venom nastavku. Andy Serkis režira Venom 2 prema scenariju od Kelly Marcel, s Tom Hardyjevim kolegama iz prvog filma koji se planiraju vratiti, Michelle Williams i Woody Harrelson. Vjeruje se da Sony planira izbaciti Venom 2 u kino dvorane 02. listopada 2020. godine, a to je datum koji studio drži za trenutno ne otkriveni Marvelov projekt.

Similar Posts