Wonder Women 1984: Diana upravlja Lasom Istine u novom psihodeličnom posteru

Wonder Women 1984: Diana upravlja Lasom Istine u novom psihodeličnom posteru

Stigao nam je novi pogled na Gal Gadot u ulozi Princess Diana u njezinom Golden Eagle oklopu u obliku novog Wonder Woman 1984 psihodeličng postera.

Na slici, za koju se vjeruje da je iz najnovijeg izdanja SFX magazina, vidi se kultna junakinja DC stripova koja upravlja Lasom Istine, što će joj biti glavno oružje u narednom nastavku nakon što je kombinacija mača/štita iz prvog filma smatrana “previše nasilnom?!”

Kako sada stvari stoje, nastavak Patty Jenkins za sada još uvijek dolazi u kina 14. kolovoza, ali postoji velika mogućnost da će se to promijeniti. Warner Bros. trenutno čeka da li će Christopher Nolanov Tenet moći napraviti svoj izlazak 17. srpnja (studio će navodno zahtijevati da barem 80% svjetskih kina bude otvoreno da bi se to dogodilo), a ako to ne dogodi , WW1984 bit će gurnut u prosinac.

U ovom trenutku sve što možemo je čekati i vidjeti. Trebali bismo imati bolju predodžbu o tome kako stvari izgledaju u narednih nekoliko tjedana, ali u međuvremenu, pogledajte psihodelični novi poster Wonderice u nastavku i javite nam hoćete li ga ići gledati u kina ako dođe u kolovozu.

Similar Posts