Ovo je treći solo trailer za likove iz filma Justice League, do sada smo već pisali o traileru za Flash i prije toga za Aquaman, a sada je na red došla i Wonder Woman!

Za razliku od dosadašnjih likova Aquamana i Flasha, o Wonder Woman znamo već jako puno. Njen vrlo dobar origin film nam je došao ove godine, a glumi ju fantastična Gal Gadot.

Ovdje ćete imati priliku vidjeti trailer za lik Diana Prince poznatija kao Wonder Woman (Gal Gadot), ali u filmu Justice League.

U ovom traileru koji prepričava Gal Gadot, možete ju ćuti kako pojašnjava da je njen lik “ljepilo” koje drži cijelu Ligu na okupu. S obzirom na to koliko nesuglasica ima u toj ekipi bit će interesantno vidjeti kako će ih njen lik uspjeti održati na okupu.

U Justice League potaknut njegovom obnovljenom vjerom u čovječanstvo i nadahnut nesebičnim činom Supermana (Henry Cavill), Bruce Wayne (Ben Affleck) okuplja novonastalog saveznika Diane Prince kako bi se suočio s još većom prijetnjom. Zajedno, Batman i Wonder Woman rade kako bi brzo zaposlili tim koji će se suprotstaviti ovom novom buđenju neprijatelja. Unatoč formiranju neviđene lige heroja – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash – možda će biti kasno za spašavanje planeta od napada katastrofalnih razmjera.

Justice League redatelj je Zack Snyder, scenarist Chris Terrio, prema priči Snyder i Terrio, Justice League glume Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Ciarán Hinds, Amy Adams, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen i J. K. Simmons.

U nastavku pogledajte teaser trailer za Wonder Woman u filmu Justice League.