Wonder Woman 2 odgođen!

Nastavak hit filma iz 2017. godine, Wonder Woman 1984, šokantno odgođen!

Wonder Woman fanovi će morati čekati dodatnih sedam mjeseci kako bi vidjeli 1984.

Ovaj vrlo očekivani nastavak je odgođen čak za 05. lipanj 2020. godine.

Nastavak je originalno trebao izaći 01. studenog 2019. godine.

Zvijezda Gal Gadot i Warner Bros. studio su taj potez označili pozitivnim.

“Imali smo nevjerojatne uspjehe s prvim Wonder Woman filmom tijekom ljeta, tako da smo vidjeli priliku iskoristiti promjene koje su se dogodile u rasporedu konkurencije,” Warner Bros. je rekao u zajedničkoj izjavi. “Ovaj potez stavlja film točno tamo gdje mu je mjesto.”

Gadot je dodala: “Jako sam uzbuđena najaviti to, s obzirom na promjene u rasporedima, u mogućnosti smo vratiti Wonder Woman na njezino pravo mjesto, 05. lipnja 2020. godine. Nikako nemojte propustiti taj datum!!!”

WB je također objavio da će na prvotni datum Wonder Woman 1984 sada doći njihov drugi film, Six Billion Dollar Man.

Wonder Woman 1984 će sada izaći isti mjesec kada i nastavak filma napravljenog 1986. godine, jer Top Gun nastavak Top Gun: Maverick izlazi 26. lipnja 2020. godine.

Službeni Wonder Woman 1984  sinopsis glasi:

“Brzo premotajte u 1980te kada sljedeća avantura na velikim ekranima suprotstavlja Wonder Woman (Gal Gadot) potpuno novoj prijetnji: The Cheetah (Kristen Wiig).”

Chris Pine se također vraća kao Steve Trevor i Pedro Pascal im se pridružuje u za sada ne otkrivenoj ulozi.

Ovaj potez je samo posljednji u nizu  promjena Warner Bros./DC stripovskog svemira. Prošli tjedan je solo The Flash film, u kojem glumi Ezra Miller, navodno odgođen čak za 2020. godinu, dok planovi za nove filmove Henry Cavilla kao Supermana i Ben Afflecka kao Batmana ne postoje. Sljedeći njihov film na redu je  Aquaman, koji dolazi u kina 21. prosinca, a njega slijedi Shazam! 05. travnja 2019. godine.

Similar Posts