Wonder Woman 1984 započeo je DC FanDome novim trailerom koji otkriva Kristen Wiig u svom potpuno transformiranom stanju Cheetah!

Puni mačji oblik Cheetah ne pojavljuje se do kraja trailera, a većina trailera se prisjeća onoga što pokreće Barbaru Ann Minervu na tako radikalnu transformaciju. A to je bilo zahvaljujući moćima davanja želja Maxwella Lorda.

Prvi trailer za Wonder Woman 1984 objavljen je u prosincu 2019. godine, prikazujući zlobnog Maxwella Lorda, kojeg glumi, Pedro Pascal , pružajući nam pogled na Kristen Wiig kao Barbaru Ann Minervu (ako ne i njezinu transformaciju u geparde) i zadirkuje tajanstveni povratak Stevea Trevora, kojeg ponovno glumi Chris Pine, koji je umro u prvom Wonder Woman filmu. Sigurno se pitate kako se Steve Trevor vraća iz mrtvih u Wonder Woman 1984? Naravno, novi trailer ne daje konkretne odgovore, ali čini se da je u pitanju glavni plan Maxwella Lorda.

Na Wonder Woman 1984 panelu također su gostovale tenisačica Venus Williams i TV Wonder Woman, Lynda Carter. Carter je pohvalila i Gadot i Wiig.

Wonder Woman 1984 nekoliko puta je već bio odgađan, a trenutno je na rasporedu 02. listopada 2020. – iako novi poster objavljen ispred DC FanDome nije sadržavao datum izlaska, možda je znak da Warner Bros. ostavlja otvorene  mogućnosti s obzirom na trenutnu globalnu nesigurnost oko pandemije COVID-19.