Wonder Woman 1984: Pogled na obračun Diane i Cheetah

Dok još uvijek čekamo službeni trailer, kojeg očekujemo negdje u prosincu, sada možemo vidjeti jedan izvrsni prikaz kako bi obračun Wonder Woman i njezine arch-negativke Cheetah mogao izgledati u filmu Wonder Woman 1984 kojeg u kinima očekujemo sljedećeg lipnja.

Tiago Ribeiro, neovisni digitalni umjetnik iz Portugala koji je na Instagramu i Twitteru poznat kao Datrinti, iskoristio je svoje umjetičke vještine i složio jedan fan-art u kojem vidimo glavnu heroinu i njezinu glavnu protivnicu u borbi koja se čini u punom jeku. Iako je riječ samo o fan-artu, situacija na ovoj fotografiji je gotovo sigurna da ćemo ju vidjeti u nadolazećem filmu.

Datrinti je pokazao Wonder Woman u njezinom zlatnom oklopu koji je i službeni novi outfit koji će Gal Gadot nositi u filmu jer smo ju već imali prilike vidjeti tako obučenu u službenom šarenom službenom posteru koji je izašao prije nešto manje od dva mjeseca. Doduše, za Cheetah još uvijek nismo dobili nikakvi službeni pogled, barem ne u tom njezinom poznatom izdanju (sa repom, leopardskim krznom, kandžama, et cetera, et cetera), iako su određeni sretnici već imali priliku vidjeti Cheetah u akciji još u travnju kada je prikazana u snimci koja se javno na internetu nikad nije pojavila.

Nije ni potrebno naglašavati da ćemo u ulozi Diane/Wonder Woman ponovno gledati izvrsnu Gal Gadot, dok će Cheetah u svom debiju na velikom platnu utjeloviti Kristen Wiig. U redateljskom stolcu ponovno sjedi Patty Jenkis, koju je ovaj film učinio i najplaćenijim ženskim redateljem.

Wonder Woman 1984 u kinima očekujemo 5. lipnja 2020.

Similar Posts