Nedavno je došlo do nekih nagađanja koja su sugerirala da bi Wonder Woman 1984 mogao biti sljedeća na listi filmova koji dolaze na video na zahtjev. Ali Warner Bros., umjesto toga, odlučio je premjestiti novi film o ovoj superheroini, premještajući ga iz planiranog kinematografskog izdanja u lipnju na kolovoz.

“Kad smo dali zeleno svijetlo za WW 1984, bila je svaka namjera da se prikazuje na velikom platnu i uzbuđeni smo najaviti da će Warner Bros. Pictures donijeti film u kina 14. kolovoza. Nadamo se da će svijet biti sigurnije i zdravije mjesto do tada,” kaže predsjednik WBa Toby Emmerich u izjavi. To ima smisla – s obzirom na ogromne resurse koji su uloženi u stvaranje filma, izdanja za kućna gledanja, čak i po cijeni koju koriste drugi studiji, baš i nije isplatljiva opcija, ne radite to bez početnog prikazivanja na velikom zaslonu.

Studio je također odlučio premjestiti neke od svojih drugih filmova, koji sada svi čekaju dobiti nove datume: Scooby-Doo origin priča Scoob!, adaptacija Jon M. Chua iz mjuzikla In The Heights i najnoviji horor Jamesa Wana, Malignant među njima. Potonji se premješta s kolovoza kako bi napravio mjesta za Wonder Woman 1984.

Polažući malo vjere u to da bi se kina ipak uskoro mogla otvoriti, WB ostavlja mjesto Christopher Nolanovog ‘Teneta’ za 17. srpnja.