Daredevil sezona 3 je tek prije nekoliko dana potvrđena da će doći ove godine, a sada nam stiže i potvrda da će Wilson Bethel glumiti Bullseye!

Mnogi nisu vjerovali da će Netflix sezonu 3 objaviti ove godine, već tek u 2019. , a sada fanovi serije imaju novi razlog biti uzbuđeni, a to je što je potvrđen glumac Wilson Bethel u ulozi Bullseye. Već godinama kruže glasine da će se Bullseye pojaviti u Netflix Daredevil, a sada su se te glasine pokazale točnima.

Već u prvoj sezoni smo dobili kratko spominjanje Bullseye, koje je i započelo te glasine. Nakon toga je stigla glasina s Reddita koja je rekla da će se Bullseye pojaviti u trećoj sezoni. Arazi Fitness osobni trener Naqam Washington je podijelio sliku na društvenim mrežama sebe kako trenira s Charlie Cox i Wilson Bethel, što i nije tako velika stvar. Međutim, ono što je Washington napisao iznad slike je naizgled potvrdilo Bullseye za Daredevil sezonu 3. Post je bio tagiran s Daredevil i Bullseye, što gotovo sigurno znači da Bethel preuzima tu ulogu.

Prije je otkriveno da će Wilson Bethel glumiti u sezoni 3, ali se mislilo da će on glumiti misterioznog agenta FBI. Bilo je očito da su Netflix i Marvel doveli Bethela da glumi negativca u seriji, samo nije bilo poznato kojeg. Fanovi su spekulirali da bi to mogao biti Sin-Eater, ali čini se kako će u Daredevil sezoni 3 on glumiti verziju Bullseye koja bi mogla biti tajni agent FBI-a s misijom loviti Daredevila.

Za sada još Marvel ili Netflix nisu potvrdili da će Bethel glumiti Bullseye, ali se svakako čini tako. Naqam Washington je vrlo moguće pustio vrlo važnu vijest van, a u trenucima ovog pisanja taj post je maknut. Ovo su velike vijesti za ljubitelje ove serije koji čekaju ikakve novosti i trećoj sezoni. Novi negativac je sada gotovo pa najavljen, te je objavljeno da će serija izaći ove sezone, dobre vijesti za ljubitelje zadnjih dana.

Iako datum još nije objavljen, može se očekivati da bi serija mogla debitirati u studenom ili prosincu, s obzirom na to da Iron Fist sezona 2 dolazi 07. rujna. Također se nadamo da će i The Punisher druga sezona doći ove godine. Ipak, s obzirom na to da Daredevil dolazi pred kraj godine, malo je vjerojatno da ćemo i sezonu Punishera dobiti ove godine. Umjesto toga početak iduće godine se čini kao vjerojatnija opcija.

Možete vidjeti otkrivanje Bullseye ispod, zahvaljujući Naqam Washingtonovoj Instagram stranici: