Willow - nastavak u razvoju - Svijet filma

Willow – nastavak u razvoju

Ron Howard otkriva da je nastavak njegovog fantazija filma Willow iz 1988. godine trenutno u razvoju. Jeste li ljubitelji originalnog Willow filma i raduje li vas ova vijest? 
Prošlo je 30 godina od kada je film Willow izašao, a redatelj Solo: A Star Wars Story bi vrlo lako mogao jednu George Lucasovu kreaciju zamijeniti drugom.

U 1988, Willow je obilježio promjenu u tonu Lucasfilma, gdje je zamijenio borbe svjetlećim mačevima za magiju i obično mačevanje. Film je pratio Warwick Davis (koji je glumio Ewok Wicket u Return of the Jedi) kao glavnog lika, koji je nehotice ušao u avanture čarobnjaka, vještica, dvoglavih zmajeva i uznemirujućih transformacija ljudi u svinje; u filmu su također glumili Val Kilmer, Joanne Whalley i Kevin Pollack. U filmu, Willow ima zadatak čuvati novorođenče Elora Danan, kojoj je budućnost ta da okonča vladavinu zle Kraljice Bavmorda. Sada, 30 godina kasnije, Howard sugerira da bi nastavak mogao biti u izradi.

U razgovoru za ComicBook, Howard je spomenuo da, iako nema službene potvrde, razmišlja se o izradi nastavka filma Willow. Tok je promovirao Solo, izjavio je “postoji nešto razgovora o Willow,” ali da “ne želi otkriti previše”. Također je dodao da ako ikada dođe do snimanja filma, to ne bi nužno bio direktni nastavak na film, već neka verzija spin-off filma, koja bi pratila odraslu Elora Danan. Ipak kaže, “Willow će biti vrlo važan lik u filmu.”

Iako film nikada nije dosegao uspjehe drugih Lucasfilm filmova, Willow je od svog izlaska postao kultni klasik, a ako znamo kako u zadnje vrijeme sve više nastavaka kultnih filmova izlazi, ne bi nas začudilo ni da do ovog dođe. Još jedna od prednosti je ta što bi nastavak mogao iskoristiti teme iz prvog filma, poput želje Willowa da postane čarobnjak, te toga da saznamo hoće li Elora zaista izrasti u tako zastrašujuću pojavu kako je proročanstvo reklo.

Similar Posts