Will Smith navodno razvija Fresh Prince of Bel-Air spin-off seriju

Will Smith navodno razvija Fresh Prince of Bel-Air spin-off seriju

Stigle su prve informacije da Will Smith navodno razvija spin-off od The Fresh Prince of Bel-Air, sitcoma iz 90tih koje je od njega napravio jedno od najpopularnijih imena u Hollywoodu.

Smithov studio za digitalni sadržaj Westbrook Media stoji iza projekta, prema The Hollywood Reporter. Smith i njegova žena Jada Pinkett-Smith pokrenuli su kompaniju u srpnju kako bi nadgledali svoje razne projekte uključujući Overbrook Entertainment i Red Table Talk Enterprises.

The Fresh Prince of Bel-Air je započeo Smithovu glumačku karijeru, koji je već stekao slavu kao polovica rap-DJ-a koji su osvojili Grammy, DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince krajem osamdesetih. Reper je šest sezona glumio izmišljenu verziju sebe u NBC-jevoj humorističnoj seriji.

Kao lik Will Smith, on je glumio tinejdžera rođenog u Zapadnoj Philadelphiji koji se preselio u južnu kalifornijsku četvrt Bel-Air kako bi živio s tetkom i tetom na prijedlog majke da ga izvuče iz nevolje. Njegov tetak Phil Banks (James Avery) i tetka Viv (Janet Hubert-Whitten/Daphne Maxwell Reid) imali su troje djece: Hilary (Karyn Parsons), Carlton (Alfonso Ribeiro) i Ashley (Tatyana Ali) koji su uglavnom bili skromni, ali navikli su živjeti bogatim životnim stilom, koji se ponekad smiješno sukobljavao s Willovim podrijetlom iz radničke klase.

Benny Medina je bio producent serije, čija su životna iskustva služila kao inspiracija za ovu popularnu humorističnu seriju. Drugi detalji o The Fresh Prince of Bel-Air spin-off seriji nisu objavljeni.

Similar Posts