Will Smith & Martin Lawrence koriste veliko oružje u prvim slikama sa snimanja ‘Bad Boys 3’

Bad Boys For Life je dugo vremena dolazio, i na svu sreću, konačno se počinje događati. Dugo očekivani nastavak sada je u produkciji sa zvijezdama Willom Smithom i Martinom Lawrenceom natrag u glavnim ulogama simpatičnog dua koji pokušavaju skinuti smrtonosni narko kartel. Kao što ste mogli očekivati, film će imati neke ogromne akcijske sekvence, a iz ovih nekoliko slika, čin se da će u jednoj od tih sekvenci Smith i Lawrence loviti ili bježati od nekoga na prilagođenom motociklu, s Lawrenceom u odvojenom odjeljku u kojem drži Gatlingovu strojnicu.

Kao što možete vidjeti u slikama sa seta ispod, Smith upravlja za nečim ili od nečega dok je Lawrence na strojnici, a ovaj motor ima neko ozbiljno oružje na sebi. Ne možemo dočekati vidjeti kako će ovo izgledati jednom kada editiranje završi, ali kladili bi se da će biti eksplozija i razbijanja automobila. Samo nagađamo.

Mike Lowrey je oduvijek bio više ljubitelj automobila, ali možda ovog puta njih zamjenjuje motorima. Kako god bilo, pogledajte u slikama ispod.

Trebalo je dugo vremena da treći Bad Boys film postane stvarnost, nešto s čime je Smith bio vrlo isfrustriran u prošlosti, a to je i javno rekao putem društvenih medija. Film je već dugo vremena bio na čekanju, zato što je njegov prethodnik izašao još davne 2003. godine. Navodno je bilo želje za ovih filmom sa svih strana, ali čini se da su ga zaposlenost glumaca odgodili na neko vrijeme. Na svu sreću, Smith se činio jednako oduševljenim kada je objavio da će do ovog filma ipak doći, kao što je prije toga bio frustriran.

Službeni sinopsis filma slijedi u nastavku:

“ovaj novi nastavak će se fokusirati na pokušaje Miami PD i njihovog elitnog AMMO tima da sruše Armanda Armasa (Jacob Scipio), šefa narko kartela. Armando je hladnokrvni ubojica s okrutnom, podrugljivom prirodom. On je posvećen radu kartela i šalje ga njegova majka kako bi ubio Mikea (Will Smith).”

Bad Boys For Life dolazi u kina 17. siječnja 2020. godine.

Similar Posts