Wil Wheaton otišao na ‘Star Wars: The Last Jedi’ u Star Trek Uniformi - Svijet filma

Wil Wheaton otišao na ‘Star Wars: The Last Jedi’ u Star Trek Uniformi

Star Trek: The Next Generation zvijezda Wil Wheaton je odlučio provocirati fanove Star Warsa, tako što je došao na premijeru Star Wars: The Last Jedi, obučen u uniformu Star Treka!

Wheaton je najpoznatiji fanovima po ulozi Wesley Crusher u Star Trek: The Next Generation, seriji koja je išla od 1987 do 1994, odlučio je doći na premijeru Star Wars: The Last Jedi u Los Angelesu obučen u uniformu…samo ne onu koju su fanovi možda očekivali.

Wheaton se pojavio noseći zlatnu Star Trek odoru s Starfleet oznakom na prsima. Pogledajte ispod.

Represented the home team when I went to the last Jedi tonight.

Objavu dijeli Wil Wheaton (@itswilwheaton)

“Svidio mi se #TheLastJedi!,” Wheaton je tweetao nakon premijere. “Pogađa sve prave stvari za mene, a vidjeti ga u Chinese Theater, okružen mojim prijateljima štreberima je bilo fantastično. Sila je sa nama.”

“Da, otišao sam u kostimu po prvi puta, zato što sam ja prokleto odrastao i sam odlučujem što to znači.”

Wheaton je u suštini kreirao scenu iz serije The Big Bang Theory, gdje je njegova verzija iz te serije prisustvovala prikazivanju Star Wars: The Force Awakens obučen kao Mr. Spock (slika gore).

Nedavno se Wheaton po prvi puta ponovno ujedinio sa svojim kostimom Star Trek: The Next Generation.

“Ne odgovara mi više, ali je vrlo dobro vidjeti Wesleyevu početnu, glumačku uniformu prvi puta nakon 30 godina,” Wheaton je tweetao nakon što je bio ponovno sjedinjen sa svojom odorom.

Similar Posts