Hoće li plavi met biti nova stvar koja dolazi u Delos? Ne, to je samo zvijezda ‘Breaking Bad’ Aaron Paul koji dolazi u Westworld.

Novi izvještaji iz Deadline kažu da će se nekoć Jesse Pinkman pridružiti ekipi HBO hit serije za treću sezonu, kao jedan od glavnih likova. Nema još govora o tome koga će glumiti, jer su producenti vrlo tajnoviti oko izbora. Što ima smisla, ako uzmemo u obzir tajnovitost koja okružuje produkciju i priču serije Westworld.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Paul trenutno posuđuje glas Todd Chavezu u animiranoj seriji BoJack Horseman, u petoj sezoni koja dolazi na Netflix danas (14. rujna 2018.). Prije toga je glumio u svih pet sezona Breaking Bad serije, kao i u Hulu original seriji The Path, koja se nedavno završila.

On je trenutno jedna od zvijezda na nadolazećoj Apple antologijskoj seriji Are You Sleeping?, ali kako Deadline donosi to je antologijska serija i mnoge zvijezde su napravile ugovor na samo godinu dana.

Nova sezona Westworld serije nam ne dolazi uskoro, neovisno o tome što je druga sezona završila u lipnju. HBO je vrlo pažljiv u tempiranju produkcije serije i daje dovoljno vremena voditeljima serije Lisa Joy i Jonathan Nolan kako bi smislili svoj novi ludi sadržaj.

Serija Westworld inspirirana je istoimenim filmom iz 1973. o futurističkom tematskom parku naseljenom umjetnim bićima. Dobro došli u Westworld! Otkrijte svijet u kojem svaki ljudski apetit, nevažno koliko je plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen.

Dobitnica pet „Emmyja“ 2017., WESTWORLD je sofisticirana, vrlo maštovita dramska serija koja podiže ideju potrage za pustolovinom i uzbuđenjem na novu i u konačnici opasnu razinu. U futurističkom parku maštarija zvanom Westworld skupina androida „domaćina“ zastrani od pomno isplaniranih scenarija svojih programera u uznemirujućem obrascu nenormalnog ponašanja koje doživi vrhunac u velikoj nasilnoj pobuni na kraju prve sezone. U drugoj sezoni bit će otkriveni plodovi tog ustanka, kao i niz pitanja o mnogim domaćinima i ljudima koji su koegzistirali i sukobljavali se u Westworldu i izvan njega. Uz istu glumačku postavu koja uključuje Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Eda Harrisa, Jeffreyja Wrighta te Jamesa Marsdena, WESTWORLD je nadahnut istoimenim filmom iz 1973. kojemu scenarij i režiju potpisuje Michael Crichton, a za televiziju su je kreirali Jonathan Nolan i Lisa Joy.