Wesley Snipes 'najavljuje' dva nova projekta u Blade svemiru!

Wesley Snipes ‘najavljuje’ dva nova projekta u Blade svemiru!

Iako Wesley Snipes već godinama spominje da je otvoren za daljnje uloge u Blade filmovima, sada je službeno izjavio da su dva nova projekta u ‘izradi’.
Wesley Snipes nas nastavlja zadirkivati budućim pojavljivanjima u ulozi Bladea, možda kao nastavak ili čak možda unutar Marvel Filmskog Svemira. I dok Marvel Studios prima većinu pohvala za razvoj superhero filmova, oni su daleko od prvih koji su to učinili. Uspjeh X-Men trilogije i Sam Raimi Spider-Man trilogije su sigurno to učinili mogućim, ali vjerojatno se ništa od njih ne bi dogodilo da nije bilo uspjeha Blade trilogije u kasnim 90′ i početkom 2000′. Snipes je tri puta utjelovio vampirskog heroja, ali fanovi njegovog lika žele više.

Wesley Snipes 'najavljuje' dva nova projekta u Blade svemiru!

I dok se već godinama Snipes želi vratiti, odluka je u Marvelovim rukama. A sada Kevin Feige i Marvel Studios razvijaju Marvel Filmski Svemir i već desetljećima nisu napravili film izvan tog svemira. Hoće li ovo doći unutar MCU ili nastavak na Blade filmove još ne znamo, ali Snipes nas sada zadirkuje s čak dva nova projekta.

VICE je intervjuirao Wesley Snipesa, a evo što im je on rekao vezano uz svoj Blade lik:

Danas se mnogo razgovora i jako smo blagoslovljeni da imamo entuzijazam i interes za nečim što opet dolazi iz tog svijeta. Napravili smo dva projekta koji se savršeno uklapaju u ovaj svijet, a kad ih ljudi vide, mislim da će imati problema samo pri odlučivanju koji im se više sviđa.

Svi glavni izvršitelji [u Marvelu] i moj tim, raspravljali smo tijekom protekle dvije godine. Svi su oduševljeni, svima se sviđa. Ali imaju posao koji moraju obaviti, oni moraju završiti stvari koje moraju prije nego što mogu doći do projekta, valjda. U međuvremenu, mi imamo posao koji moramo obaviti i naše stvari za obaviti, tako da…

Ali sljedeći puta kada budete vidjeli nešto u [Blade svemiru], zapamtite moje riječi: ono što smo napravili prije je dječja igra u usporedbi s onim što možemo napraviti sada.

Za razliku od prijašnjih Snipesovih komentara o tome da je željan vratiti se, ovi komentari uključuju specifično spominjanje dvije ideje koje razvijaju. Nije baš jasno što su te ideje/projekti. To bi mogle biti dvije ideje koje planiraju predložiti Marvelu, pa da ovi izaberu koju od te dvije će upotrijebiti. Također to bi mogle biti i dvije spojene ideje, koje bi se mogle pretvoriti u Blade 4 i  Blade 5. Međutim, on spominje projekte, a ne točno filmove, tako da je moguće da jedna od tih ideja odvede Bladea na male ekrane, što su se mnogi nadali da će naći put na Netflix.

Iako Snipes spominje ove projekte kao nešto u Blade svemiru, može li jedan od tih projekata biti dio MCU? Ako su Marvel i Snipes razgovarali o tome posljednje dvije godine, barem znači da postoji interes kompanije.

Već godinama nema nikakvih službenih događanja na Blade filmovima iz Marvel Studios, tako da će samo vrijeme pokazati hoće li Snipes dobiti priliku, barem još jednom, utjeloviti legendarnog vampirskog ubojicu Bladea!

Jel bi voljeli vidjeti Snipesa ponovno u ulozi Bladea? Ja sigurno bi.

Similar Posts