Wesley Snipes glumi Draculu u Blade reboot filmu?

Marvelov nadolazeći Blade reboot film u kojem će titularnog lika glumiti Mahershala Ali i dalje traži scenarista i redatelja. Međutim, sada nam stiže ubojita glasina da je novi film pronašao svog negativca u originalnom Blade glumcu Wesleyju Snipesu, koji će biti vraćen natrag za ovaj reboot kao… pazite sad ovo… Dracula.

Glasina dolazi iz činjenice da ljudi iza filma žele vratiti Snipesa i žele ići putem “stare škole” sa svojom radnjom, adaptirajući seriju stripova koja je uvela Bladea u 1970′, “Tomb of Dracula.”

The Tomb of Dracula je stripovska horor serija koju je objavio Marvel Comics, a išla je od travnja 1972. do kolovoza 1979. Ova serija je imala 70 brojeva i pratila je grupu lovaca na vampire koji su se borili s Grofom Draculom i drugim nadnaravnim bićima. U rijetkim prigodama, Grof Dracula bi surađivao s lovcima protiv zajedničke prijetnje ili bi se samostalno borio s nadnaravnim prijetnjama, ali češće nego rjeđe, on bi bio negativac te serije, a ne glavna ličnost. Osim nadnaravnih bitki u ovoj seriji, Marvelov Dracula je često bio protivnik drugim likovima u Marvelovom Svemiru, poput Bladea, Spider-Mana, Werewolf by Night, X-Men, Howard the Duck i licenciranog Robert E. Howard lika Solomon Kanea.

Blade se prvi puta pojavio u stripu The Tomb of Dracula Vol 1 #10 – ‘His Name is… Blade!’

Nisam siguran koliko su ove glasine pouzdane, ali meni ovo zvuči fantastično.

Similar Posts