WB odgovorio fanovima koji traže obnavljanje ‘Snyder-versea’

Izvršna direktorica WarnerMedia Studios Ann Sarnoff nedavno je za Variety razgovarala o budućnosti DCEU-a nakon objavljivanja Justice League Zacka Snydera na HBO Maxu.

Na pitanje o njezinoj reakciji na pokret #RestoreTheSnyderVerse, Sarnoff je rekla da je tvrtka “vrlo zahvalna na njegovom mnogobrojnom doprinosu DC-u”, ali Warner Bros. i dalje je usredotočen na “planove koje imamo za sve višedimenzionalne DC projekte koji su trenutno u razvoju:”

“Cijenimo što vole Zackov rad i vrlo smo zahvalni na njegovom mnogobrojnom doprinosu DC-u. Presretni smo što je mogao oživjeti svoj dio “Justice League” jer to nije bilo u planu otprilike prije godinu dana. S tim dolazi i završetak njegove trilogije. Jako smo sretni što smo to učinili, ali vrlo smo uzbuđeni zbog planova koje imamo za sve višedimenzionalne DC likove koji se trenutno razvijaju.”

Klasika, puno pričaju, a ništa ne kažu. No ipak, izgleda da po ovome i nakon uspjeha i pozitivnih kritika za ZSJL, WB jednostavno “boli uho” za ono što fanovi traže, a to su još dva nastavka JLa koje je Snyder imao u planu. Dakako, možda je njihova zadnja, ali ovakve stvari se uvijek promjeniti, na kraju krajeva, isto se dogodilo i sa ZSJL.

Similar Posts