WB i DC razvijaju ‘Hourman’ film

Warner Bros. i DC Films razvijaju adaptaciju popularnog stripa Hourman, a Chernin Entertainment pridružio se kao producentska kuća. Adaptaciju potpisuje duo Gavin James i Neil Widener. To će biti prvi put da je Chernin razvio DC projekt.

Izvorno su ga stvorili Ken Fitch i Bernard Baily 1940. godine, a izvorno se pojavio u stripovima Stargirl, junak je imao tri različite inkarnacije, s prvom u kojoj je kemičar Rex Tyler prvi put kad susretnemo lik. Tyler bi stvorio novu sintezu, “Miraclo”, koja mu daje super snagu i izdržljivost, ali samo na jedan sat. Rexov sin Rick Tyler kasnije će postati heroj, da bi u konačnici postao najpopularniji Hourman kako su godine prolazile.

Tijekom posljednjeg desetljeća, DC se poigravao idejama kako nastaviti s Hourmanovim projektom, približivši se 2013. kad su počeli razvijati seriju oko lika Rexa Tylera za CW. Iako se to nikad nije pomaklo naprijed, lik je predstavljen u seriji Legends of Tomorrow gdje je Tyler služio kao vođa JSA grupe u jednoj epizodi. Hourmana sada imamo i u seriji DC seriji Stargirl kojoj naljeto kreće druga sezona.

Nepoznato je koji će glumac u ovom trenutku glumiti Hourmana.

Similar Posts