Nova HBO serija, pravljena prema DC stripovima, The Watchmen, je dobila službeni datum početka snimanja. 

Još u lipnju, saznali smo da je scenarist i producent Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) u razgovorima da napravi Watchmen Tv seriju za HBO, prema jednim od, po mnogima, najboljih stripova svih vremena, koje je napisao Alan Moore i crtao Dave Gibbons. Lindelof je u prošlosti bio prilično otvoren prema svojoj opsesivnoj ljubavi za stripovima Alan Moore i Dave Gibbons ‘Watchmen’  (i čak je pohvalio filmsku adaptaciju filma Zacka Snydera 2009.)

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Stvari su se sada počele odvijati malo bolje i brže za adaptaciju Alan Moore serija stripova, Watchmen. Mreža nastavlja s pravljenjem pilota i serija je dobila datum početka izrade.

Prema That Hashtag Show, Watchmen će započeti snimanje u ožujku 2018 godine. Projekt razvija Lost i The Leftovers kreator Damon Lindelof, koji je životni ljubitelj ove stripovske serije. Lindelof, koji je izvršni producent serije, je izjavio da je zainteresiran raditi ovu seriju zato što opasni svijet treba opasnu televiziju!

Iako još ne znamo u kojem smjeru HBO planira razvijati seriju, ovo nije prvi puta da je ova stripovska priča adaptirana na ekrane. Ova stripovska priča je već bila razvijena za Zack Snyder film iz 2009 godine, a iako film nije bio mašina za novce na kino blagajnama, vrlo dobro je prihvaćen i od publike, a i od fanova koji su ga imali prilike gledati.

Watchmen serija je trenutno u razvoju i još nema datum izlaska, čim budemo saznali više obavijesti ćemo vas.