Warner Bros. službeno objavio sve nadolazeće DC filmove!

Warner Bros. službeno objavio sve nadolazeće DC filmove!

Jučer na Comic Con Experience 2017 u Sao Paulo, Brazil, Warner Bros. je otkrio sve nadolazeće DC filmove, a na količinu filmova koje su na javile ne čini se da ih je ‘neuspjeh’ Justice League obeshrabrio.Stanje DC proširenog svemira filmova se našlo pod pitanjem većine fanova, nakon nezadovoljavajuće zarade na kino blagajnama filma Justice League, ali kartice s nazivima koje je objavio Warner Bros. za svoje nadolazeće filmove pokazuju da studio nastavlja po svom dosadašnjem planu.

Warner Bros. službeno objavio sve nadolazeće DC filmove!

Warner Bros. je započeo s referencom na svoj najbolji film iz DC proširenog svemira filmova, Wonder Woman, pokazujući karticu za Wonder Woman nastavak. U nazivu nije bilo broja 2, što vjerojatno znači da će film imati drugačiji naziv.

Nakon toga je prikazana kartica za film Aquaman. Aquaman će biti prvi sljedeći DC film, koji dolazi u 2018 godini.

Sljedeća kartica je bila za Flashpoint, te nam govori da dalje planiraju što su i prije najavili, a to je solo Flash film. To je pratila kartica za Justice League Dark, označavajući da se nešto i dalje događa s mističnom stranom DC svemira filmova.

Suicide Squad 2 je najavljen karticom, kao i nadolazeći filmovi Batgirl, Shazam, Green Lantern Corps, i The Batman.

Ono što je pomalo iznenadilo je da nema najavljenog Cyborg filma, kao ni nastavka filma Justice League. Također nije bilo spominjanja spin-off filmova Suicide Squad – Gotham City Sirens, the Harley Quinn solo film, the Harley i Joker team-up film i spominjani Deadshot film.

Također nisu ni najavili filmove pravljene prema negativcima Black Adam i Deathstroke, kao ni solo Joker film, ali taj film ionako neće biti dio DC proširenog svemira filmova.

Justice League još uvijek igra u kinima. Nakon njega dolaze Aquaman 21. prosinca 2018, Shazam 05. travnja 2019, Wonder Woman ‘2’ 01. studenog 2019, Green Lantern Corps u 2020 i moguće Cyborg također u 2020, to je ono što znamo od datuma.

Similar Posts