Warner Bros oduševljen skriptom za novi The Batman film

Warner Bros oduševljen skriptom za novi The Batman film

I dok nema baš puno informacija o nadolazećem The Batman filmu redatelja Matt Reevesa, sada se napokon čini kako se stvari kreću u dobrom smjeru. 

Neki novi detalji su osvanuli o planovima za snimanje ovog dugo iščekivanog filma, zahvaljujući The Wrapovom Umbertu Gonzalezu. Gonzalez je rekao da studio očigledno voli prvi nacrt Reevesove skripte, te da su spremni praviti izmjene na njoj. Također se čini da bi film mogao započeti snimanje u ljeto 2019. godine, ali za sada je taj datum samo nadanje, a ne nešto službeno potvrđeno.

“NOVE BATMAN INFORMACIJE: Studio voli prvi nacrt Matt Reeves The Batman skripte, on trenutno radi izmjene i film bi se, nadamo se, trebao započeti snimati u ljeto 2019. godine. Dodatak, trenutni DC režim je predan napraviti ovu verziju Viteza Tame na pravi način!”

Ova verzija skripte je potpuno nova, jer je Reeves odlučio započeti od početka kada je dobio priliku režirati The Batman. Prijašnju skriptu je napisao Ben Affleck, a prema navodnim izvorima i ta skripta je bila odlična, ali Affleck je kasnije odlučio da ne želi režirati film nego samo glumiti u njemu, tako da kada je Reeves doveden odlučeno je da krenu u potpuno novom smjeru.

Reeves nije želi komentirati hoće li Affleck biti u filmu, nego je rekao:

“Postoji mnogo načina kako se sve ovo povezuje s DC, s DC svemirom također. Mi smo jedan dio od mnogo dijelova tako da ja ne želim komentirati o tome, osim reći da sam ja usredotočen na ovaj aspekt DC svijeta.”

The Batman za sada nema datum izlaska.

Similar Posts