Mi ćemo dobiti potpuno novu origin priču Klauna Princa Kriminala u nadolazećem Warner Bros. Joker filmu, a sada je studio objavio prošireni opis onoga što nas čeka u listopadu. Ovo nije zamjena za sinopsis, nego je došlo kao opis zapleta iz produkcijskih bilješki filma nakon što je debitirao uz osmo minutne ovacije na ovogodišnjem Filmskom Festivalu u Veneciji.

Novi se opis u cijelosti fokusira na lik Joaquina Phoenixa i kako ćemo ga vidjeti dok gubi svoj put tijekom cijelog filma.

Prema Warner Bros. priopćenju za film, evo novog sinopsisa za Joker film:

Zauvijek sam u gužvi, Arthur Fleck traži vezu. Ipak, dok je koračao utabanim ulicama Gotham Cityja i vozio se tračnicama masovnog prijevoza punog grafita neprijateljskog grada prepunog podjelama i nezadovoljstvom, Arthur nosi dvije maske. Jednu, on boja za svoj dnevni posao klauna. Drugu on nikada ne može skinuti; to je pretvaranje koje on projicira u uzaludnom pokušaju da se osjeća kao dio svijeta, a ne kao neshvaćeni muškarac kojeg život neprekidno udara. Bez oca, Arthur ima krhku majku, vjerojatno svog najboljeg prijatelja, koja mu je dala nadimak Srećko, nadimak koji je u Arthuru potaknuo osmijeh koji skriva bol ispod. Ali, kada ga zlostavljaju tinejdžeri na ulici, zadirkuju ljudi u odjelima u podzemnoj željeznici ili ga jednostavno zadirkuju kolege s posla, ova društvena izopćena osoba postaje samo još više izvan sinkronizacije sa svima oko sebe.

Stavlja li vam ovaj novi opis ‘Jokera’ osmjeh na lice za film koji tek dolazi? Mislite li da će Warner Bros. imati hit u svojim rukama nadolazećim Joker filmom? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.