EKSKLUZIVNO: Henry Cavill se vraća kao Superman! U više DC filmova!

Warner Bros. izvršitelji navodno ne vjeruju da Henry Cavill trenutno može predvoditi Superman film

Fanovi su možda oduševljeni što će se Henry Cavill vratiti kao Superman u budućim DC filmovima, ali Warner Bros., studio koji pravi filmove, nema povjerenja u Cavillovu sposobnost vođenja solo Superman filma.

Vraćajući se natrag do Man of Steel iz 2013. godine, glumac je glumio u seriji filmova za koje se priča da su imali lošiji učinak u odnosu na Warner Bros. očekivanja. Man of Steel zaradio je 668 milijuna dolara na globalnoj razini, čineći ga Superman filmom s najvećom zaradom – iako prilagođeno inflaciji, zarada izvornog Superman: The Movie filma je astronomska. Studio je to slijedio s Batman v Superman: Dawn of Justice.

Kad su kritičari tvrdili da Warner nije zadovoljan brojevima u Man of Steel, studio je to odbio, ukazujući na trenutno blještavilo Batman v Superman, koji je zadržao redatelja Man of Steela, Zacka Snydera. Nakon što je Batman v Superman dobio grozne kritike i nisu uspjeli priječi milijardu dolara (nešto što su prethodna dva Batmanova filma činili prije toga), Warner je priznao da su razočarani, ali krenuli su naprijed s planovima da Snyder usmjerava Justice League.

Taj je film također uključivao i Supermana, iako u znatno ograničenom kapacitetu otkad je ubijen u Batman v Superman: Dawn of Justice. A između studijskog miješanja, odlaska Snydera zbog obiteljske tragedije i tona koji je blago opisivan kao na sve strane, Justice League je bio takav smutnja da je filmove DC-a neko vrijeme bacio u krizu,  a samo su uspjesi filmova poput Wonder Woman i Aquaman ih uspjeli zadržati na životu.

Cavill se nije pojavljivao u DC filmu od 2017. godine Justice League, iako je Superman imao kratki nastup (od vrata prema dolje) u Shazamu!. U vrijeme otkako su počele kružiti glasine da će Warner možda pokušati napraviti dugometražni film temeljen na Supergirl, kako bi zadržao kriptonsko naslijeđe na velikom platnu, a ne oslanjajući se na Supermana. To je palo u drugi plan kad se Cavill vratio za više DC uloga, no studio ga navodno želi u ulozi usporedivoj s Incredible Hulk Marka Ruffala – koja se koristi za poboljšanje filmova drugih likova, a ne za njegov solo film.

To je prema anonimnom izvoru kojeg je citirao Heroic Hollywood, koji je tvrdio, “Samostalan film Supermana trenutno ne bi bio uspješan. Možda kad jednom bude više zamaha nakon igranja sporedne uloge u nekim uspješnim filmovima DC-a, bilo bi više šansa za samostalan film. ” Anonimni izvori nikada nisu idealni, ali to prati mnogo toga što je već poznato o Warnerovom trenutnom DC planu, pa je to vjerojatno točno.

Similar Posts