Na D23, Marvel Studios je otkrio prvi službeni poster za WandaVision, jednu od Disneyjevih nadolazećih originalnih serija u kojima se vraćaju Elizabeth Olsen i Paul Bettany kao Scarlet Witch i Vision. I dok je prvi poster prikazao povratak dvoje Avengera, također je prikazao i njihove klasične kostime za seriju. Osim prvog pogleda na poster, showrunneri serije Jac Schaeffer i Matt Shakman su nam rekli malo više o tome što možemo očekivati od WandaVision serije.

Poster pokazuje dvije sjene na zidu kuće iza Elizabeth Olsenove Scarlet Witch i Paul Bettanyjevog Visiona čime nas zadirkuju debijem klasičnih kostima Visiona i Scarlet Witch. Pogledajte ispod.

Osim ovog prvog poster, filmaši Jac Schaeffer i Matt Shakman su se našli na crvenom tepihu D23 Expa i razgovarali o svojoj nadolazećoj Marvel Studios seriji. Nakon što je Schaeffer rekla za Variety da će serija biti iste kvalitete kao i Marvel Studios filmovi, Shakman nam je čak otkrio neke detalje radnje, rekavši da se radi o tome kako dva bizarna lika rade na vezi.

“Oni su tako neobičan par, zar ne? On [Vision] nije čovjek, ali on je više čovjek nego gotovo itko, možda,” Shakman je rekao. “On uvijek ima najbolje, najpametnije stvari za reći. Potpuno vidi svijet kakav jest. Ona prolazi kroz toliko traume. Izgubila je svog brata i sve te druge stvari su joj se dogodile.”

“Mislim da smo mi svi bilo pomalo iznenađeni s njihovim spajanjem. U [WandaVision] istražujemo to bizarnu, čudnu, potpuno ispravnu vrsta ljubavi i radi se o promatranju kako istražuju svoj odnos i uzdižu ga.”

I dalje nije jasno kako Bettanyjev android dođe u život – ako uopće dođe. Kada je glumac bio u Dvorani H na Comic-Conu, on nas je zadirkivao bogatom pričom koju ljudi još nisu imali prilike vidjeti.

“Posljednje što znam, ja sam umro u Infinity War. Sve što vam mogu reći, svaki puta kada mi to krenemo raditi, priče postaju bogatije i bogatije, a ovoj je najbogatija do sada, a mi smo vrlo uzbuđeni dovesti ju vama,” Bettany je rekao. “Nadam se da ćete je voljeti, zato što će biti iznenađujuća i čudna.”

Radujete li se seriji WandaVision?