Ovdje imamo čitavu seriju fotografija sa seta Marvelove serije WandaVisiona koja se trenutno snima u Atlanti u državi Georgia.

Slike nam daju pogled na Elizabeth Olsen tijekom odmora od snimanja još u odijelu Wanda Maximoff/Scarlet Witch, a također smo dobili i prvi pogled na Teyonah Parris (Mad Men, Dear While People) kao odraslu verziju Monice Rambeau, koju smo posljednji puta vidjeli kao dijete (Akira Akbar) u  Captain Marvel.

Slike također naizgled potvrđuju da će ova Disney+ serija imati svemirski duplikat organizacije S.H.I.E.L.D. poznato kao S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department). Nemamo pojma kako će se ta organizacija uklopiti u zaplet, ali to je zasigurno intrigantno otkriće.

Odlaskom na link imate puno veći izbor slika.

Također nam stižu glasine da će se Benedict Cumberbatchov Sorcerer Supreme – Doctor Strange – pojaviti u ovoj novoj seriji. Druge informacije nisu otkrivene, osim da će se herojeva cameo uloga pojaviti u posljednjoj epizodi WandaVision serije, a to ima jako puno smisla jer bi uspješno povezali priče i postavili pozornicu za sljedeći film Doctora Strangea.

Kao i sa svakom glasinom, ovo treba uzeti sa zadrškom, iako nam zdrav razum kaže da će se Doctor Strange gotovo sigurno pojaviti u seriji, samo je pitanje hoće li to biti prije ili tek na samom kraju, poput neke post-kredit scene.

Sa svim znakovima koji ukazuju da će WandaVision postaviti pozornicu Wandi Maximoff da izgubi razum i postane Scarlet Witch, bit će jako zabavno vidjeti kakvu ulogu Strange ima u tome i kakav utjecaj će serija imati na širi Marvelov Filmski Svemir. Definitivno se čini da će čarobna, natprirodna strana ovog zajedničkog svijeta biti nešto što će se detaljnije istraživati krećući se naprijed.

WandaVision se trenutno planira premijerno prikazati na Disney+ u proljeće 2021. godine.