Marvel Cinematic Universe sada napokon može početi odbrojavati dane dok se nenadmašna franšiza ne vrati sa svojom Fazom 4. Iako će sljedeća serija filmova početi s premijerom tek idućeg ljeta (nadamo se), Marvel Studios uvelike promovira svoju potpuno novu grupu međusobno povezanih Disney+ serija, jedna od njih, WandaVision započeti 15. siječnja.

Još uvijek nema službene radnje za novu seriju, ali implikacije na njezinu važnost na MCU su zapanjujuće. Potencijalno uvođenje multiverzuma, zajedno s otkačenim putovanjem kroz različita televizijska razdoblja, sve to ćemo vidjeti kad WandaVision konačno stigne.

Posljednjih tjedana glumci i ekipa emisije zadirkuju s onim što će uskoro doći, uključujući nedavni intervju s jednim od vodećih glumaca koji se upušta u neke od… odraslo orijentiranih detalja njegovog lika.

U nedavnom intervjuu za Stir Crazy s Joshom Horowitzom, putem kanala Comedy Central Youtube, Paul Bettany imao je priliku odgovoriti na neka pitanja NSFW-a o novoj seriji. Na pitanje hoće li nova serija sadržavati golotinju, Bettany je dao ovaj pomalo očekivani odgovor, uzimajući u obzir da je svaki pojedinačni MCU film prije ere Disney+ bio PG-13:

“Ne, nema golotinje, da tako kažem.”

Bettany je rekao sljedeći citat kada se raspravljalo o tome ima li Vision penis, s obzirom na njegovu neljudsku prirodu:

“Bez obzira radi li to ili ne, Vision može utjecati na to koli mu je.”

I na kraju, na izravno pitanje kakve je boje Visionov penis, Bettany je jednostavno rekao “Ljubičast”.

Cijeli intervju možete vidjeti u nastavku, uključujući deset uzastopnih minuta čistog komičnog genija: