WandaVision: Paul Bettany otkrio ima li Vision ‘onu stvar’

Marvel Cinematic Universe sada napokon može početi odbrojavati dane dok se nenadmašna franšiza ne vrati sa svojom Fazom 4. Iako će sljedeća serija filmova početi s premijerom tek idućeg ljeta (nadamo se), Marvel Studios uvelike promovira svoju potpuno novu grupu međusobno povezanih Disney+ serija, jedna od njih, WandaVision započeti 15. siječnja.

Još uvijek nema službene radnje za novu seriju, ali implikacije na njezinu važnost na MCU su zapanjujuće. Potencijalno uvođenje multiverzuma, zajedno s otkačenim putovanjem kroz različita televizijska razdoblja, sve to ćemo vidjeti kad WandaVision konačno stigne.

Posljednjih tjedana glumci i ekipa emisije zadirkuju s onim što će uskoro doći, uključujući nedavni intervju s jednim od vodećih glumaca koji se upušta u neke od… odraslo orijentiranih detalja njegovog lika.

U nedavnom intervjuu za Stir Crazy s Joshom Horowitzom, putem kanala Comedy Central Youtube, Paul Bettany imao je priliku odgovoriti na neka pitanja NSFW-a o novoj seriji. Na pitanje hoće li nova serija sadržavati golotinju, Bettany je dao ovaj pomalo očekivani odgovor, uzimajući u obzir da je svaki pojedinačni MCU film prije ere Disney+ bio PG-13:

“Ne, nema golotinje, da tako kažem.”

Bettany je rekao sljedeći citat kada se raspravljalo o tome ima li Vision penis, s obzirom na njegovu neljudsku prirodu:

“Bez obzira radi li to ili ne, Vision može utjecati na to koli mu je.”

I na kraju, na izravno pitanje kakve je boje Visionov penis, Bettany je jednostavno rekao “Ljubičast”.

Cijeli intervju možete vidjeti u nastavku, uključujući deset uzastopnih minuta čistog komičnog genija:

Druge je zanimalo i ovo...