Jedno je sigurno, WandaVision će definitivno biti nešto novo za Marvel fanove. Marvel je tijekom cijele kampanje s marketingom naglašavao kako serija neće biti samo impulsivna akcija i gomila šarenog CGI-a kako smo već navikli, već će upiti elemente retro stila i starih komedija iz 50ih. A da doživljaj bude potpun, predsjednik Marvela Kevin Feige je rekao da je pilot epizoda snimljena ispred publike uživo, što je klasični pristup prilikom snimanja sitcoma i danas, a i svakako je i bolja i prirodnija solucija nego dodavanje pozadinskog smijeha publike u post-produkciji.

Retro-stil danas se smatra jako vrijednim umjetničkim dodatkom, te se nastoji primjeniti u projektima gdje ga je i gotovo nemoguće zamisliti. Ove godine je takav pristup upotrijebila i peta sezona DCevog Lucifera. No važno je znati da retro stil ne znači snimiti epizodu u crno-bijelom, to može svatko, taj noir stil možda neće leći svakoj vrsti gledatelja, ali mi, osobno, za tako nešto imamo sve same riječi hvale. Pogotovo što takve epizode nisu samo obojane crno-bijelo, već su i režirane i odglumljene na način da jednostavno odiše duhom filmskih klasika iz 40ih i 50ih, a nama se takav pristup neizmjerno sviđa.

WandaVision će prikazati Olsen i Bettanya kako se vraćaju ulogama Wande Maximoff / Scarlet Witch i Vision, u žanrovski savijenoj seriji nadahnutoj sitcomima prošlog stoljeća. U seriji će glumiti i Dennings kao Darcy Lewis, Kathryn Hahn kao Agatha Harkness, Teyonah Parris kao Monica Rambeau, i Randall Park kao Jimmy Woo.

“Bit će to otkačeno, divlje i nešto nalik na bilo koji drugi Marvelov film”, rekla je Olsen u intervjuu prošle godine.

“Mislim da je razlog zašto je [predsjednik Marvel Studija] Kevin [Feige] zaista bio zainteresiran za to učiniti je pomicanje granica”, rekao je Bettany. “A ovo što ćemo učiniti je zaista avangardno, stvarno eksperimentalno i stvarno samo ludo i zbrkano. A onda na kraju jednostavno postane ogroman akcijski film. Tako da mislim da će vam se svima svidjeti.”

Nove fotografije možete pogledati ovdje: