WandaVision navodno izabrala X-Men glumca Evana Petersa za misterioznu ulogu

WandaVision navodno izabrala X-Men glumca Evana Petersa za misterioznu ulogu

Prema Murphy’s Multiverse, X-Men: Apocalypse i American Horror Story zvijezda Evan Peters se pridružio ekipi WandaVision serije.

Glumac je navodno potpisao za “ključnu ulogu” u Disney+ seriji, te je rečeno da je ulogu dobio kasno prošle godine prije nego što je ubrzo snimio svoje scene.

Za sada nema riječi o tome koga će glumiti, iako mora biti spekulacija da će to biti Quicksilver. Peters je glumio trkača u tri X-Men filma (uključujući Dark Phoenix), a s Avengers: Age of Ultron zvijezdom Aaron Taylor-Johnson koji kaže kako nema planova vratiti se kao taj heroj, ovo bi bio pametan izbor za novog glumca od strane Marvel Studios.

To se čini vjerojatnije nego da Scarlet Witch koristi svoje moći kako bi putovala u X-Men svemir, iako ni to nije isključeno, ali postoje i šanse da Peters glumi nekog drugog lika (što bi bila velika slučajnost i razočaranje).

On je bio fantastičan negativac u AHS, te ga ne bi bilo loše vidjeti recimo u ulozi Mephista. Što god bude slučaj, nadamo se samo da to neće ostati samo na jednom pojavljivanju Petersa. Ipak, teško je ne pomisliti da bi mogao glumiti ikoga osim Wandinog brata, Peitro!

Radujete li se ponovno vidjeti njegovu verziju Quicksilvera?

Similar Posts