THE WALKING DEAD Sezona 8 "War Can't Be Fought Alone" - Promo Trailer

The Walking Dead – 2 Trailera za Finale prvog dijela 8 sezone!

Stigla su dva trailera za finale prvog dijela 8 sezone, osmu epizodu, naziva ‘How It’s Gotta Be’, AMC serije The Walking Dead. 

Iako seriji iz sezone u sezonu opada gledanost i dalje je jedna od najgledanijih na malim ekranima. Tako i je i ova, osma sezona, imala svojih uspona i padova, ali vjerni obožavatelji ju i dalje prate. To naravno znaju u AMC, pa osim standardnih velikih finala na krajevima sezona, počeli su praviti i finala polu sezone, što i nije tako čudno, s obzirom na to da je, nakon ove osme epizode, pauza otprilike 2 mjeseca do iduće epizode.

Osma epizoda, How It’s Gotta Be, dolazi 10. prosinca 2017 godine, a iduća epizoda, za sada se ne zna naziv, dolazi 11. veljače 2018 godine.

Rat je gotovo ovdje! Nakon, gotovo, sezone i pol pripremanja, ‘The Walking Dead’ će nam donijeti veliki sukob između Rick Grimes (Andrew Lincoln) i Negan (Jeffrey Dean Morgan) i njihovih klanova. Ta priča je pravljena prema Robert Kirkmanovoj stripovskoj seriji ‘All Out War’, koje je jedna od najvećih priča ‘The Walking Dead’. Do sada serija je obuhvatila negdje trećinu te priče, s najboljim djelom koji tek dolazi.

Ali koliko će dugo ovaj rat trajati?! Serija je poznata po tome da nekada razvlači događaje iz stripa, čak ubacujući nove dijelove, likove i scenarije kako bi produžila priču, ali nakon prošle sezone i nekih usporenih dijelova, što ih je koštalo velikim padom gledanosti, čini se kako kreatori serije ubrzavaju stvari.

Kreator serije Scott M. Gimple se kune “Rat će definitivno biti završen do kraja osme sezone. Definitivno.”

Trailere pogledajte u nastavku.

Druge je zanimalo i ovo...