THE WALKING DEAD Sezona 8 "War Can't Be Fought Alone" - Promo Trailer

THE WALKING DEAD Sezona 8 “War Can’t Be Fought Alone” – Promo Trailer

Uskoro izlazi prva epizoda, osme sezone, The Walking Dead!

‘All Out War’ između Rick Grimes (Andrew Lincoln) i Negan (Jeffrey Dean Morgan) će se završiti do kraja ove sezone, a najavu pogledajte u traileru. 

Rat je gotovo ovdje! Nakon, gotovo, sezone i pol pripremanja, ‘The Walking Dead’ će nam donijeti veliki sukob između Rick Grimes (Andrew Lincoln) i Negan (Jeffrey Dean Morgan) i njihovih klanova. Ta priča je pravljena prema Robert Kirkmanovoj stripovskoj seriji ‘All Out War’, koje je jedna od najvećih priča ‘The Walking Dead’. Do sada serija je obuhvatila negdje trećinu te priče, s najboljim djelom koji tek dolazi.

Ali koliko će dugo ovaj rat trajati?! Serija je poznata po tome da nekada razvlači događaje iz stripa, čak ubacujući nove dijelove, likove i scenarije kako bi produžila priču, ali nakon prošle sezone i nekih usporenih dijelova, što ih je koštalo velikim padom gledanosti, čini se kako kreatori serije ubrzavaju stvari.

Kreator serije Scott M. Gimple se kune “Rat će definitivno biti završen do kraja osme sezone. Definitivno.”

Dali i dalje pratite seriju ili ste odustali? Priželjkujete li kraj rata ili vam je ova priča previše dobra da bi već završila? Pišite nam u komentarima.

Datum izlaska prve epizode je 22. Listopad 2017.

U nastavku pogledajte promo za osmu sezonu.

Similar Posts