Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle nada se dobiti ulogu u Superherojskom filmu

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle nada se dobiti ulogu u Superherojskom filmu

Ako ste uopće upoznati s britanskom kraljevskom obitelji, bez sumnje ćete biti svjesni da su princ Harry i Meghan Markle odlučili razdvojiti se od njih i krenuti u vlastite karijere. Za Markle, koja je ranije glumila u Suits, to uključuje i potpisivanje ugovora s Disneyjem za koji će posuđivati glasove na mnogim njihovim projektima.

Vojvotkinja od Sussexa očito se želi probiti u Hollywoodu, a prema Mail Onlineu (moramo ovo uzeti sa zadrškom), njezinim agentima je rečeno da “aktivno traže” ulogu u superherojskom filmu. Činjenica da Disney posjeduje Marvel Studios, očito bi joj mogla otvoriti vrata za ulazak u Marvelov Filmski Svemir, a njezino će ime privući puno gledatelja bilo koje nadolazeće cjeline.

Marklein agent navodno ima pune ruke posla oko slaganja ponuda, a izvori tvrde: “Rekao je da ona želi da njezin povratak glumi bude dio ansambla glumaca u superherojskom filmu. On aktivno traži takav film za nju. Kaže da Meghan planira niz sastanaka u Hollywoodu. Već je odradila posuđivanje glasova za Disney i sada se govori kako traži film o superheroju, kao posuđivanje glasova ili možda čak i na ekranu.”

“Zna da ne može nositi film kao glumica. Ljudi neće moći prijeći preko činjenice da je ona Meghan Markle. Ali odlučna je ponovno glumiti i misli da je veliki, ansambl film put kojim treba ići… nešto što se skupo plaća, ali što ju ne stavlja u prvi plan.”

To je daleko od potvrđenog, ali svakako nam daje puno vremena za razmišljanje dok se Markle naizgled sprema pridružiti franšizi superheroja. To bi mogla biti u MCU ili DC Extended Universe, a znamo da je talentirana na temelju svog rada u seriji Suits. S X-Menima i Fantastičnom četvorkom koji dolaze u MCU sigurno je puno likova koje glumica može odabrati!

Similar Posts