Vin Dieselov ‘Bloodshot’ film dobio datum izlaska

Sonyjev Bloodshot – testosteronima vođen film pravljen prema Valiant Comics u kojem će glavnog lika glumiti Vin Diesel – je dobio datum izlaska!

Studio je dao informacije o izlasku filmu prošlog tjedna, putem Exhibitor Relations Twitter profila, koji drži oko na kino aktivnostima.

Datum izlaska filma će biti 21. veljače 2020. godine, čime će postati pratitelj uspješnih filmova koji su izlazili u veljači poput Deadpool i Black Panther. U oba ova slučaja, datumi izlaska su objavljeni vrlo rano, dok studiji nisu znali što očekivati i u oba slučaja filmovi su ispali hitovi. Sigurno, s tim da Valiant nikada još nije bio na velikim ekranima, studio također ne zna što može očekivati od Bloodshot. Što se tiče uspjeha poput prethodne dvojice, to ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

Vin Dieselov 'Bloodshot' film bi se trebao početi snimati ovog ljeta! - Svijet filma

Pripreme za snimanje filma su već u tijeku, a planira se započeti krajem ljeta ili u ranu jesen.

Za one koji malo manje znaju o izvornom materijalu, Bloodshot je jedan od Valiantovih najkrvavijih, brutalnijih i čudnijih heroja. Bivši vojnik koji je poboljšan nano-tehnologijom, Bloodshot se može regenerirati od gotovo svih rana, te se može prilagoditi nagorim i najžešćim okolinama.

Glasina navode da će ovaj film pokušati biti dosljedan stripu i prihvatiti taj koncept i atmosferu brutalnog R-Rated znanstveno-fantastičnog filma, poput Paul Verhoevenovih filmova Robocop ili Total Recall. Ako još znamo da je Vin Diesel stekao svoju slavu u filmovima poput Pitch Black i The Chronicles of Riddick, to se čini kao idealno mjesto za njega.

Bloodshot će biti prvi film u novom Valiant filmskom svemiru. Harbinger će pratiti Bloodshot. Svaki film će dobiti svoj nastavak prije nego se spoje u Harbinger Wars filmu.

Diesel će ponovno raditi s Fast & Furious producentom Neal Moritz na ovom projektu. Dave Wilson će režirati. Arrival scenarist Eric Heisserer piše skriptu za film, zajedno s Jeff Wadlow.

Očekuje se da će Bloodshot biti R-Rated film, što i ne iznenađuje s obzirom na to da je lik brutalan baš kao i Deadpool ili Wolverine. Također, očekuje se da film vuče inspiraciji iz filmova poput Robocop ili Terminator.

Sonyjev Valiant svemir od pet superherojskih filmova je postao jedan od najčudnijih potencijalnih projekata na vidiku, a sada se čini kako pravi prvi pravi korak prema stvarnosti.

Bloodshot bi bio drugi Vin Dieselov put u svijet stripovskih filmova. I dok bi mu Bloodshot bio prvi film u kojem bi glumio igranog lika, već je radio u ovom žanru, posuđujući glas Groot (i Baby Groot) u Guardians of the Galaxy i Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Vin Dieselovo ime nije prvo koje se povezuje s glavnom ulogom u Bloodshot filmu. Prije toga su se spominjali Mark Wahlberg, Oscar Isaac i Jared Leto. Vin Diesel znatno bolje odgovara za ovu ulogu bizarnog, nabildanog heroja, tako da ovaj mogući izbor ima dosta smisla.

Mi se samo možemo nadati da ovaj film uspije, te da i Valiant razvije svoj svemir superjunaka. Već kada izlazi toliko filmova u superjunacima, bilo bi dobro kada ne bi bili svi od jednog ili dva studija/stripova.

Similar Posts