Vin Diesel se pridružuje 'Avatar' nastavcima

Vin Diesel se pridružuje ‘Avatar’ nastavcima

James Cameronova četiri Avatar nastavka su već neko vrijeme u izradi, a novi video otkriva neočekivanu pridošlicu na setu snimanja filmova. Vin Diesel, glumac najpoznatiji po ulozi Dominic Toretta u The Fast and the Furious franšizi, podijelio je post na Instagramu sebe i redatelja. I dok se Cameron šalio da će morati izbrisati Dieselovo sjećanje na ono što je vidio, Diesel daje naslutiti da je rad s ovim redateljem ispunjenje sna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

And the journey continues… #Blessed #Grateful #Avatar

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)

“Dobro, evo nas na setu Avatar 2, 3, 4 i 5. To je stroga tajna, to je kao Manhattan projekt. Moj stari prijatelj Vin, a mi ćemo mu dati onu blještavu stvar iz filma Men in Black kad on ode odavde, tako da nema nikakvog pamćenja”, našalio se Cameron.

“Nikad to nisi vidio,” Diesel je dodao. “Ali reći ću vam, to je već odavno trebalo. U Hollywoodu postoji jedna osoba s kojom sam oduvijek želio raditi i učiti od njega,” rekao je pokazujući na Camerona.

Iako još nema službenih riječi o tome da se glumac priključio franšizi, video sugerira da bi se barem mogao pojaviti u nekoj cameo ulozi. Za sada, ni jedan od četiri Avatar projekta nisu uključeni u Dieselove ‘nadolazeće projekte’ na IMDb, ali to ne znači da ga ipak nećemo vidjeti u Pandori. To je pogotovo istinito kada uzmete u obzir Dieselov opis posta.

“I putovanje se nastavlja… #Blessed #Grateful #Avatar,” on je napisao. Iako se mogao osjećati zahvalno što je vidio set, sumnjamo da postoji nešto više od toga.

Mnogi su fanovi brzo komentirali post, očito uzbuđeni zbog mogućnosti da Diesela vide u novim filmovima.

U Avatar nastavcima trebali bi glumiti Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Sam Worthington, Oona Chaplin, Giovanni Ribisi, Edie Flaco i drugi.

Avatar 2 treba izaći 18. prosinca 2020, Avatar 3 17. prosinca 2021, Avatar 4 20. prosinca 2024 i Avatar 5 19. prosinca 2025.

Similar Posts