Vin Diesel potvrdio Johna Cenu za Fast and Furious 9

Vin Diesel potvrdio Johna Cenu za Fast and Furious 9

Vin Diesel je preko svog Instagram profila potvrdio da će se John Cena pridružiti ovoj dugogodišnjoj franšizi u njezinom novom, devetom nastavku. Diesel je podijelio sljedeće s fanovima: “Dečki, kao što znate, uvijek razmišljam brzo i razmišljam o odgovornosti izrade nečeg ikoničkog i zaslužnog vašoj odanosti,” Diesel je rekao.

U videu, Diesel drži kameru do svog naočalima prekrivenog lica kako bi uzeo trenutak da porazgovara sa svojom Obitelji jedan na jedan prije nego okrene kameru kako bi otkrio WWE Superstara Johna Cenu kraj sebe. Video završava s “Puno ljubavi. Uvijek.” Diesel je dodao tekst “Hvala ti Pablo” na kraju svog posta, kako bi se zahvalio svom preminulom prijatelju i kolegi Paulu Walkeru.

Sa spin-off filmom Hobbs & Show koji dolazi kasnije ove godine, vrlo je moguće da bi Dwayne Johnson i  Jason Statham mogli napustiti originalnu franšizu ako njihov spin-off film prođe dobro na kino blagajnama. To bi značilo da će Fast and Furious franšizi trebati nova krv kako bi začinili stvari. Dodavanje Cene među glumačku postavu bi se dugoročno moglo pokazati kao dobar potez, pogotovo ako scenaristi kapitaliziraju duhovitost koju hrvač zna pokazati u svojim ulogama.

Redatelj filma Fast and Furious 9 je Justin Lin, koji je režirao treći, četvrti, peti i šesti dio Fast and Furious franšize. Fast and Furious 9 dolazi u kina 2020. godine.

U nastavku pogledajte kako je Vin Diesel najavio Johna Cenu za novi nastavak:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thank you Pablo.

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)

Similar Posts