Vin Diesel objavio da se reperica Cardi B pridružuje 'Fast & Furious 9'

Vin Diesel objavio da se reperica Cardi B pridružuje filmu ‘Fast & Furious 9’

Glavni glumac i producent nadolazećeg devetog nastavka akcijskog serijala Fast & Furious na svom je Instagram profilu objavio da se produkciji pridružilo još jedno ime.

Vin Diesel je poznat po tome da često voli počastiti fanove sa vijestima i objavama uživo sa seta nadolazećeg filma Fast & Furious 9, čije je snimanje već zadnja četiri mjeseca u punom jeku. Vin je tijekom zadnjih 18 tjedana često govorio da je atmosfera na setu odlična i da se svi vesele nadolazećem novom nastavku ovog velikog serijala. Osim njega, serijalu će se vratiti i Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel i Helen Mirren, priključit će im se i novopridošlice: John Cena, Michael Rooker, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, UFC borac Francis Ngannou, a sada je najavljena i reperica Cardi B.

Iako nije definirana, za pretpostaviti je da uloga Cardi B vjerojatno neće biti velika jer je ipak njezin casting najavljen gotovo pred sam kraj produkcije, budući da je Vin u objavi rekao da im je ovo zadnji dan snimanja u Engleskoj, gdje se odvijala većina produkcije.

Fast & Furious serijal je poznat da tu i tamo zna zaposliti ljude koji nisu primarno afirmirani kao glumci. Cardi B će ovo biti tek drugi put da se ostvarila kao glumica, prvi put joj je bilo tek prošlog mjeseca u filmu Hustlers te je tamo, prema našoj recenziji, bila možda najlošiji segment filma, zbog čega moramo reći da ovim castingom nismo ni najmanje zadovoljni. Ipak, živi bili pa vidjeli, Cardi ni u Hustlers nije imala veliku ulogu koliko se očekivalo pa je to donekle spasilo dignitet filma, ipak Fast & Furious je ipak puno veća razina, tako da se iskreno nadamo da producenti znaju šta rade.

Fast & Furious 9 u kinima očekujemo 22. svibnja 2020.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Last day in the UK! Pa mi Gente… #Fast92020 #Fatherhood

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)

Similar Posts