Vin Diesel kaže da je u izradi nastavak njegovog filma

Vin Diesel je uključen u nekoliko franšiza, među kojima su Fast & Furious i Marvelov Filmski Svemir, ali nema svaki film sudbinu da dobije nastavak i napravi seriju, a to se činilo da je slučaj s njegovim filmom fantazije The Last Witch Hunter.

Ovaj film akcije/fantazije iz 2015. godine u kojem Diesel glumi kao Kaulder, prati stoljećima starog lovca na vještice koji mora zaštiti New York današnjice, kada se Witch Queen vrati i oslobodi strašnu kugu.

Prije nego je izašao film The Last Witch Hunter, Diesel je rekao da je Lionsgate već zainteresiran za nastavak, ali s obzirom na slabu zaradu na kino blagajnama i općenito loše kritike, ti su se snovi o nastavku nažalost raspršili.

Međutim, čini se da nikada ne smijete reći nikada, kada je Diesel u pitanju, koji je otkrio za Collider da je studio započeo raditi na nastavku filma The Last Witch Hunter. Diesel je upitan kako ide dalje ako mu neki strastveni projekt nije uspio kako je želio.

“Kao umjetnik, što više iskustva dobijem, sve više sam zahvalan činjenici da vas moj rad nekako pronađe i da ga vi uspijete iskusiti u vaše vrijeme i u vašem miru, i ja sam manje zabrinut – a možda je to zbog pohvala. Možda je to zato što sam dio Osvetnika ili sam dio Disneyja, dio sam Guardiansa i dio sam Fast i imao sam toliko tog prekrasnog iskustva da mislim da što više razmišljanje postaje – kad mi ljudi kažu da vole Witch Huntera, i da žele vidjeti Michaela Cainea i ja krenem u još jedan, idem: “Vau!”

Diesel je nastavio: “Lionsgate dolazi i kaže, ‘stavljamo scenarista za sljedeći.’ I to je na neki način cool! … I to je vrlo novo, samo da znate. Ali je smiješno da ste spomenuli The Last Witch Hunter, jer sam ja na susretu s Lionsgate i oni aktivno razvijaju scenarij za The Last Witch Hunter.”

To je sve što smo za sada

Similar Posts