Vin Diesel bi mogao biti u novom Stripovskom Filmu! - Svijet filma

Vin Diesel bi mogao biti u novom Stripovskom Filmu!

Čini se da bi se Vin Diesel, osim Guardians of the Galaxy, mogao pridružiti još jednom stripovskom filmu!

Nije rijedak slučaj da glumci glume u više stripovskih uloga kroz svoje karijere. Chris Evans je to učinio s Fantastic Four i Captain America, dok je Ryan Reynolds bio u raznim stripovskim filmovima, poput Green Lantern, Blade: Trinity, X-Men Origins: Wolverine, R.I.P.D. i Deadpool. Sada se čini kako bi se i Vin Diesel mogao priključiti tom klubu, s obzirom na to da glumac posuđuje glas u Guardians of the Galaxy, a sada je u razgovorima sa Sonyjem da glumi u nadolazećem Bloodshot filmu iz Valiant svemira.

Sonyjev Valiant svemir od pet superherojskih filmova je postao jedan od najčudnijih potencijalnih projekata na vidiku, a sada se čini kako pravi prvi pravi korak prema stvarnosti. Točnije, izvještaji donose da se Vin Diesel planira ponovno udružiti s Fast and Furious producentima Neal Moritz i Dave Wilson za Bloodshot film. Gotovo ništa drugo nije poznato o projektu, ali Dieselov potencijalno učešće je veliki prvi korak.

Kao što smo već gore spomenuli, Bloodshot bi bio drugi Vin Dieselov put u svijet stripovskih filmova. I dok bi mu Bloodshot bio prvi film u kojem bi glumio igranog lika, već je radio u ovom žanru, posuđujući glas Groot (i Baby Groot) u Guardians of the Galaxy i Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Vin Dieselovo ime nije prvo koje se povezuje s glavnom ulogom u Bloodshot filmu. Prije toga su se spominjali Mark Wahlberg, Oscar Isaac i Jared Leto, ali od toga izgleda da nije bilo ništa. S druge strane, Vin Diesel znatno bolje odgovara za ovu ulogu bizarnog, nabildanog heroja, tako da ovaj mogući izbor ima dosta smisla.

Za one koji malo manje znaju o izvornom materijalu, Bloodshot je jedan od Valiantovih najkrvavijih, brutalnijih i čudnijih heroja. Bivši vojnik koji je poboljšan nano-tehnologijom, Bloodshot se može regenerirati od gotovo svih rana, te se može prilagoditi nagorim i najžešćim okolinama.

Glasina navode da će ovaj film pokušati biti dosljedan stripu i prihvatiti taj koncept i atmosferu brutalnog R-Rated znanstveno-fantastičnog filma, poput Paul Verhoevenovih filmova Robocop ili Total Recall. Ako još znamo da je Vin Diesel stekao svoju slavu u filmovima poput Pitch Black i The Chronicles of Riddick, to se čini kao idealno mjesto za njega.

Similar Posts