(Originalna) franšiza Child’s Play usmjerena je na mali ekran s nadolazećom “Chucky” serijom, koji dolazi od tvorca franšize Don Mancinija i voditelja “Channel Zero” Nicka Antosce, a danas smo saznali da će serija emitirati na SAD i Syfy 2021. godine!

Dok čekamo, Mancini je danas dijelio mali zabavni teaser trailer kojeg možete vidjeti na kraju članka.

“Chucky” je opisan kao “novo prihvaćanje franšize” koji će “istražiti Chuckyjev lik s dubinom koju jedino može pružiti format televizijskog serijala.”

“Nakon što se vintage prodavačka lutka Chucky pojavi na rasprodaji u predgrađu, idilični američki grad bačen je u kaos jer niz zastrašujućih ubojstava počinje razotkrivati ​​licemjerje i tajne grada. U međuvremenu, dolazak neprijatelja – i saveznika – iz Chuckyjeve prošlosti prijeti da će razotkriti istinu iza ubojstava, kao i neispričano porijeklo demonske lutke kao naizgled obično dijete, koje je nekako postalo ovo zloglasno čudovište.”

“S ovom TV serijom, naša misija je bila očuvanje iskrenog zastrašivanja originalnog filma ili prvih nekoliko filmova,” objasnio je Mancini za Syfy Wire u svibnju. “Ali u isto vrijeme, nastaviti s ovom sve većom tapiserijom dosljedne priče koju smo okretali tijekom sedam filmova i nekih 30tak godina. Mislim da će obožavatelji zaista voljeti vidjeti nove likove koje uvodimo u ovo kraljevstvo i samo vidjeti kako su drugačiji od naših klasičnih likova. Ne samo Chuckyja, već i nekih drugih koje se nadate vidjeti. Postoji dobra šansa da se pojave.”

Mancini je također zadirkivao u svom razgovoru sa Syfy Wireom, “Mislim da je izgledno kako će Chucky izoštri svoje vještine i doda u svoj alat neke tehničke dobrote koje sada imamo na raspolaganju, a to je nešto što mislim da će ljudima biti prilično zanimljivo. Tako je važno dati Chuckyju novo oružje, nove strategije i nove mete, nove ciljeve. Chucky ima drugačiji cilj u TV seriji nego što je ikada ranije imao, a upravo je to nešto što je osmišljeno da probudi današnji duh vremena.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

AN EVIL TOO GREAT TO PLAY ON JUST ONE NETWORK! #Chucky #2021

Objavu dijeli Don Mancini (@realdonmancini)