Videi koji ukratko prepričavaju Arrowverse uoči crossovera 'Crisis on Infinite Earths'

Videi koji ukratko prepričavaju Arrowverse uoči crossovera ‘Crisis on Infinite Earths’

Za sve koji planiraju gledati isčekivani crossover Crisis on Infinite Earths, a nisu u potpunosti upućeni u sve što je tome prethodilo.

Crisis on Infinite Earths, ili kako ga mi volimo zvati – Arrowverse Endgame, biti će najveći televizijski crossover ikad. Kulminacija zadnjih sedam godina koliko Arrowverse postoji te će objediti svih pet trenutnih Arrowverse serija (Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman), ali i još neke dodatne DC serije kao što su Black Lightning, Smallville, The Flash (1990), te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002.

Dosadašnje ovosezonske epizode serija Arrow The Flash su uvelike najavljivali Crisis s obzirom na to da njihovim glavnim likovima već predodređeno da će morati u jeku te bitke učiniti krajnju žrtvu. Serija Arrow će uz to nakon Crisisa imati još samo dvije epizode nakon čega će završiti prikazivanje nakon osam sezona. Uz to, Crisis ujedno označava i kraj trenutne i početak nove faze Arrowversea jer ostale serije i dalje nastavljaju, Batwoman je praktički još uvijek na samom početku, a u razvoju su još i dvije nove serije, što znači da, iako Multiverzum nakon Crisisa više nikada neće biti isti kao prije, sasvim je sigurno da će taj Arrowverse svijet trajati još dugi niz godina.

Iako je riječ o velikom superhero svemiru, glavna značajka Arrowversea je to što je sastavljen od serija koje, iako se i dalje gledaju, kroz godine i izgubile dobar dio svog gledateljstva. Ipak, s obzirom na sve što je najavljeno za ovaj najveći crossover, lako je vjerovati da će se onim najvjernijim fanovima koji su pogledali cijeli Arrowverse ovdje pridružiti i oni koji su možda već odustali od ovog svemira, zajedno sa onima koji od ovog svemira gledaju samo crossovere, a možda bude i onih kojima će Crisis biti prvi doticaj sa Arrowverseom uopće.

Iz tog razloga, ovdje smo skupili par videa za one koji nisu u potpunosti upućeni u Arrowverse, ali ipak su se odlučili na gledanje ovog gigantskog crossovera. Ti videi su ukratko prepričali što je prethodilo Crisisu i što u njemu možemo očekivati.

Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Similar Posts