Venom: Woody Harrelson kao Carnage?! - Svijet filma

Venom: Woody Harrelson kao Carnage?!

Redatelj Ruben Fleischer dovodi zvijezdu svog Zombieland filma, Woody Harrelson u nadolazeći Venom film.

Sony je još u ranim danima svoje suradnje s Marvel Studios oko prava na Spider-Man lik, ali oni žele više. Spider-Man: Homecoming je trenutno superhero film s najvećom zaradom ove godine, a Sony želi raditi na tom uspjehu. Kako bi to učinili, prave svoj svemir spin-off filmova, temeljenih na negativcima ili točnije anti-herojima Spider-Man svijeta. Navodno Tom Holland – Spider-Man neće biti uključen – navodno, više o tome pročitajte ovdje.

Venom će biti prvi film u novom Sony/Marvel svemiru filmova, a nakon njega će ići Silver and Black. Sony je okupio talentirane glumce koji bi trebali pomoći kvalitetno ispuniti vizije redatelja Fleischera. Glumci poput Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate, su se pridružili prije početka produkcije. Snimanje je već započelo, ali svi oni će čini se dobiti novog glumca u filmu.

Variety donosi da je Woody Harrelson u razgovoru da postane još jedan od glumaca u filmu. On će navodno glumiti pomagača, ali gdje je usmjerene njegova vjernost to još nije poznato. Misterija oko njegove uloge je slična misteriji koja okružuje cijeli ovaj film, tako da je moguće da je Harrelson posljednji od natjecatelja za ulogu Carnage. Također bi njegov povratak obilježio ponovni susret s redateljem Fleischer, nakon što su u prošlosti radili na filmu Zombieland.

Uloga koju se opisuje ovako nejasno samo još više pobuđuje sumnje u to da će upravo on glumiti lik Carnage. On bi sigurno bio i najveća zvijezda u filmu, poslije Hardyja, a filmovi pravljeni prema stripovima obično izabiru poznate glumce za uloge negativaca. Potvrđeno je da će Carnage biti u Venom filmu, tako da ga netko mora glumiti. Ako to ipak ne bude bio Harrelson, onda je vrlo moguće da će to ipak biti Ahmed ili netko manje poznat poput Scott Haze. Ipak, Harrelsonov dolazak u film ovako kasno, može značiti da će glumiti nešto manju ulogu u filmu. Zapravo, moguće da je to uloga jednog od domaćina simbiota u ‘Lethal Protector’ priči.

Nominiranu za Oscar Michelle Williams, Veepovog Reid Scott, komičarku Jenny Slate i Riz Ahmed iz Rogue One: A Star Wars Story su svi izabrani za uloge, ali se nažalost još ništa ne zna za koje. Williams navodno glumi okružnu tužiteljicu, ali su stigle nedavno i informacije da možda glumi Brockovu bivšu ženu, Ann Weying, koja se kasnije u stripovima postane She-Venom.

Slateov lik je opisan samo kao znanstvenik, dok je za Ahmedovu ulogu samo rečeno “da je popularni lik iz Marvel Stripova”, ali unatoč mnogim spekulacijama, navodno, neće glumiti Spidey neprijatelja Carnage.

Nedavno je Hardy izjavio da će film biti ‘važan’ za Marvel filmski svemir. Zadnjih nekoliko mjeseci se moglo vidjeti dosta različitih izjava oko toga hoće li Sony Spider-Man spin-off filmovi biti dio MCU. U lipnju, Spider-Man: Homecoming producentica Amy Pascal je objasnila filmove kao ‘dodatke’ MCU. Nije joj trebalo dugo da povuče tu izjavu i kaže da su spin-off filmovi samo inspirirani stripovima i ništa više. Ali većina fanova se i dalje nada da bi Sony filmovi mogli dodati R-rated (samo za iznad 17 godina) oznaku MCU filmovima.

Kako informacije o filmu budu izlazile tako ćemo vas dalje obavještavati.

Similar Posts