Venom: Let There Be Carnage dobio prvi teaser za film

Venom: Let There Be Carnage dobio prvi teaser za film

Jučer smo pisali kako je Sony Pictures službeno objavio naziv Venom nastavka koji je Venom: Let There Be Carnage i najavio značajno kašnjenje zbog pandemije koronavirusa koja je u tijeku, gurajući film natrag od ovog listopada do 25. lipnja 2021. godine.

Nadolazeći nastavak će vidjeti povratak Tom Hardyja (The Dark Knight Rises; Inception) kao titularnog anti-heroja, a pridružit će mu se Woody Harrelson (True Detective; Zombieland) kao Carnage, Michelle Williams (Blue Valentine; Fosse/Verdon) kao Anne Weying, Reid Scott (Veep; Late Night) kao Dan Lewis i Naomie Harris (No Time to Die; Moonlight) kao Shriek. Stephen Graham (The Irishman; Snatch) i Sean Delaney (Killing Eve; Midsomer Murders) su također uključeni u za sada ne otkrivene uloge.

Andy Serkis (Breathe; Mowgli: Legend of the Jungle) režira film prema scenariju od Kelly Marcel (Venom; Fifty Shades of Grey).

I dok su detalji radnje i dalje čuvani u tajnosti, mi znamo da će Venom nastavak sadržavati jednog od najsmrtonosnijih Spider-Manovih negativaca, Carnagea, te će ga sukobiti protiv opakog Venoma.

Pogledajte ispod prvi teaser za film koji otkriva naziv.

Similar Posts