Venom 2 slike sa seta nam daju najbolji pogled do sada na Cletusa Kasadyja (i njegovu novu ludu crvenu periku)

Venom 2 slike sa seta nam daju najbolji pogled do sada na Cletusa Kasadyja (i njegovu novu ludu crvenu periku)

Venom 2 se i dalje snima u San Franciscu, a mi smo sada dobili još više slika sa snimanja ovog Marvelovog filma. Ovog puta središte pozornosti je na Woody Harrelsonovog Cletusa Kasadyja i njegovu novu periku, za koju se može reći da je perika prilično učinkovitija od one koju je nosio u Venomovoj post-kreditnoj sceni.

Ne može se poreći da glumac izgleda pomalo blesavo, ali izgleda da se dobro zabavlja kao psihotični negativac. Pogledajte pažljivo, i primijetit ćete da je redatelj Andy Serkis pripremao akciju.

Kada pričamo o akciji, Tom Hardyjev kaskader dubler snimao je scenu kao Eddie Brock dalje u San Francisco, a čini se da će ga neki misteriozni lik spasiti od nekog tipa pada. Nepotrebno je napominjati da se špekulacije već razbuktavaju kako bi ovo značilo da je “spreman za Spider-Mana” i da on ovdje spašava Eddieja, ali to se uglavnom i za sada samo čini kao nadanje.

Ipak nikada ne znate i ne možemo dočekati prvi pravi pogled na Venom 2, barem u obliku trailera. I dalje je teško reći kada bi se to moglo dogoditi, ali vjerojatno relativno uskoro.

Ispod pogledajte hrpu slika, samo trebate kliknuti na Twitter poveznicu.

Venom 2 dolazi u kina 02. listopada 2020. godine.

Similar Posts