Venom 2 - Andy Serkis bi mogao biti redatelj!

Venom 2 – Andy Serkis bi mogao biti redatelj!

Iako je Andy Serkisova glumačka uloga u Marvelovom Filmskom Svemiru bila kratka, on možda nije završio sa superherojskim filmovima. Prema The Hollywood Reporter, Sony prati Serkisa oko potencijalnog režiranja Venom 2 filma.

THR donosi da je Serkis bio u Los Angelesu ovog tjedna kako bi se susreo licem u lice s predstavnicima Sony i razgovarao o Venom 2 filmu. Međutim, izvještaj također kaže da su i drugi redatelji u kombinaciji. To znači da dogovor nije završen, iako Sony navodno želi započeti snimanje u studenom. Ruben Fleischer je režirao prvi film, u kojem je Tom Hardy glumio kao Eddie Brock/Venom. Hardy se vraća za nastavak, ali Fleischer je odlučio nastaviti na druge projekte.

Venom 2 - Andy Serkis bi mogao biti redatelj!

Serkis je primarno najpoznatiji kao glumac, posebno zbog svojih uloga sa snimanjima pokreta. On se pojavio kao Gollum u Peter Jacksonovoj Lord of the Rings trilogiji i također omogućio snimanje pokreta za Jacksonov King Kong remake. Serkis je također primio razne nagrade za svoju ulogu u Planet of the Apes prequel trilogiji. Što se tiče MCUa, pojavio se kao Ulysses Klaue u Avengers: Age of Ultron i Black Panther filmovima.

Tijekom Jacksonove Hobbit trilogije, Serkis je radio kao redatelj druge jedinice. Nakon toga režirao je svoj prvi film Breathe, prije nego je isto učinio s filmom Mowgli: Legend of the Jungle, novi prikaz The Jungle Booka. Ako on dobije ovu priliku, Venom 2 će mu biti najveći redateljski posao do sada.

Mislite li da će Andy Serkis biti pravi izbor za Venom 2?

Similar Posts