Venom 2 - Andy Serkis bi mogao biti redatelj!

Venom 2 – Andy Serkis bi mogao biti redatelj!

Iako je Andy Serkisova glumačka uloga u Marvelovom Filmskom Svemiru bila kratka, on možda nije završio sa superherojskim filmovima. Prema The Hollywood Reporter, Sony prati Serkisa oko potencijalnog režiranja Venom 2 filma.

THR donosi da je Serkis bio u Los Angelesu ovog tjedna kako bi se susreo licem u lice s predstavnicima Sony i razgovarao o Venom 2 filmu. Međutim, izvještaj također kaže da su i drugi redatelji u kombinaciji. To znači da dogovor nije završen, iako Sony navodno želi započeti snimanje u studenom. Ruben Fleischer je režirao prvi film, u kojem je Tom Hardy glumio kao Eddie Brock/Venom. Hardy se vraća za nastavak, ali Fleischer je odlučio nastaviti na druge projekte.

Serkis je primarno najpoznatiji kao glumac, posebno zbog svojih uloga sa snimanjima pokreta. On se pojavio kao Gollum u Peter Jacksonovoj Lord of the Rings trilogiji i također omogućio snimanje pokreta za Jacksonov King Kong remake. Serkis je također primio razne nagrade za svoju ulogu u Planet of the Apes prequel trilogiji. Što se tiče MCUa, pojavio se kao Ulysses Klaue u Avengers: Age of Ultron i Black Panther filmovima.

Tijekom Jacksonove Hobbit trilogije, Serkis je radio kao redatelj druge jedinice. Nakon toga režirao je svoj prvi film Breathe, prije nego je isto učinio s filmom Mowgli: Legend of the Jungle, novi prikaz The Jungle Booka. Ako on dobije ovu priliku, Venom 2 će mu biti najveći redateljski posao do sada.

Mislite li da će Andy Serkis biti pravi izbor za Venom 2?

Similar Posts