Vampyr TV serija je u izradi od strane studija koji stoji iza serija Sons of Anarchy i American Crime Story!

Ova serija će biti pravljena prema video igri Vampyr koju je napravio studio Dontnod. Igra je imala zaista impresivan i zanimljiv svijet, dok su kontrole bile problematične i ne precizne. Dobra vijest za one kojima se svidio taj svijet i općenito koji vole dobro razvijeni svijet vampira: Dontnod je potpisao ugovor kako bi pretvorio svoj Vampyr svijet u TV seriju.

Ovo partnerstvo uključuje Fox 21 Television Studios, DJ2 Entertainment i Wonderland Sound & Vision. Fox 21 Television Studios je kombinacija Fox 21 i Fox Television Studios, te stoje iza serija poput Malcolm in the Middle, The Americans, Sons of Anarchy, American Crime Story i The Chi. DJ2 Entertainment se specijalizirao u izradi video igara, iako planira i filmske adaptacije igara Sleeping Dogs i We Happy Few, te TV adaptaciju Little Nightmares. Također ćemo moći vidjeti njihov rad na nadolazećem igranom filmu Sonic the Hedgehog. Wonderland nam dolazi od redatelja filmova Charlie’s Angels i Terminator: Salvation – McG – a radio je na svemu od teen drama The OC do više akcijski orijentiranih serija poput Supernatural.

Proći će još dosta vremena dok se ekipa okupi i dok počnemo dobivati vijesti o glumačkoj ekipi, a uvijek postoji i mogućnost da serija bude otkazana i prije početka produkcije. Ali iskreno, nadam se da će serija uspjeti u svom razvoju, jer svijet koji može donijeti i moralne dileme (ako bude pravilno napravljena) su vrhunski.

Čim budemo više znali obavijestit ćemo vas.