Universal Pictures otkrio Dark Universe

Universal Pictures otkrio Dark Universe

Jučer je Universal otkrio da će njihov “Monsters Universe” biti nazvan Dark Universe, te otkrio dugo spekulirane glumce, prve slike i teaser trailer. 

Dark Universe – glavni glumci

Dark Universe kreće filmom The Mummy, s Tom Cruise, Russell Crowe i Sofia Boutella u glavnim ulogama, redatelja Alexa Kurtzmana.

Ono što će definitivno obilježiti ovu filmsku franšizu su neke od najvećih glumačkih zvijezda. Tako će uz Tom Cruise, Russell Crowe i Sofia Boutella tu biti još i Johnny Depp i Javier Bardem.

Osim filma The Mummy, najavljena su još dva, a to su The Invisible Man (Johnny Depp) i Bride of Frankenstein (Javier Bardem).

Inače u Dark Universe franšizi se nalaze likovi poput Mummy, Frankenstein, Dracula i Invisible Man.

Dark Universe filmovi će biti povezani preko misteriozne multi-nacionalne organizacije pod nazivom Prodigium. Koju vodi zagonetni i briljantni Dr. Henry Jekyll, misija Prodigiuma je pronalaženje, proučavanje i ako je potrebno uništavanje zla utjelovljenog u obliku čudovišta u našem svijetu. Radeći van zakona bilo koje vlade, i s praksama skrivenim tisućljećima, Prodigium štiti javnost od saznanja da zlo postoji iznad tanke membrane civiliziranog društva … i ići će do krajnjih granica kako bi ih sačuvali.

The Mummy je prvi film iz franšize i dolazi u kina 09. lipnja 2017. Ovdje možete pogledati trailer filma.

U nastavku pogledajte teaser trailer za Dark Universe.

Similar Posts