Tyler Hoechlin & Brandon Routh postaju Superman za ‘Crisis On Infinite Earths’

Deadline donosi da će Tyler Hoechlin i Brandon Routh oboje postati Superman u nadolazećem Crisis on Infinite Earths crossoveru.

Nadolazeći CW Arrowverse crossover događaj će adaptirati Crisis on Infinite Earths priču, koja se fokusira na nekoliko DC heroja iz različitih svemira dok pokušavaju zaustaviti Anti-Monitorove planove da uništi Multiverse. Među velikom glumačkom postavom Arrowverse adaptacije Crisis on Infinite Earths su Tyler Hoechlin i Brandon Routh, koji će oboje reprizirati svoje uloge kao Superman za ovaj veliki TV događaj.

Vijesti o Tyler Hoechlinovom i Brandon Routhovom povratku za Crisis on Infinite Earths očekuje se da će biti potvrđeno na San Diego Comic-Conu, iako Deadline izvještava da će oba glumca glumiti Supermana samo u drugim vremenskim okvirima. Naravno, Brandon Routh je glumio kultnog heroja u Bryan Singerovom Superman Returns, dok je Tyler Hoechlin glumio Man of Steela u više epizoda serije Supergirl, kao i prošlogodišnjem Elseworlds crossoveru.

Brandon Routh će također glumiti i svog Legends of Tomorrow lika, Ray Palmera/Atom, u Crisis on Infinite Earths crossoveru. Za sada je nepoznato u kojim.od pet epizoda ovog crossovera ćemo vidjeti kojeg Supermana.

Više uskoro…

Similar Posts