Kviz - saznaj koji si Marvelov heroj

Tri Marvelova projekta navodno uskoro kreću u produkciju!

Pet mjeseci nakon što se sav Hollywood ugasio, čini se da se Marvel Studios sprema vratiti barem tri produkcije koje su kasnile na neodređeno vrijeme zbog pandemije koronavirusa koja je u tijeku. Ranije ovog mjeseca, vijesti su stigle da bi se uskoro mogla ponovno pokrenuti proizvodnja u Australiji za Destin Crettonov Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a pojavilo se i više dokaza koji sugeriraju slične poteze i za WandaVision, te The Falcon and The Winter Soldier.

Charles Murphy i njegova ekipa lovaca na glasine Murphy’s Multiverse otkrili su dokaze da kaskaderi vraćaju na set WandaVision kako bi započeli pripreme za ponovno pokretanje glavnog snimanja. Iako su glumci i ekipa održali završnu zabavu ranije ove godine, čini se da treba proći nekoliko tjedana prije nego što sve u cijelosti pošalje u post-produkciju.

Zatim, je tu The Falcon and The Winter Soldier, serija koja se snimala u Pragu kad su se stvari ugasile. Iako se ne očekuje povratak serije u Prag, Češka vlada već je dala zeleno svjetlo za povratak, unatoč privremenoj zabrani putovanja državama od strane američkih građana. U ovom trenutku, očekuje se da serija dovrši potrebne scene u Atlanti u Pinewood Studios, lokalnom sjedištu za Marvelove projekte.

Nadalje, pojavila se dodatna brbljanja koja upućuju na drugi Marvelov film koji je započeo rad u Australiji krajem rujna. Kako se očekuje da Spider-Man 3 snima prvenstveno na državnoj strani i u europskim zemljama, vjerojatno je da će ova nova produkcija biti Thor: Love and Thunder, još jedan film za koji je potvrđeno da će snimati u dalekoj zemlji zbog ogromnih poreznih olakšica dodijeljenih Disneyju.

Similar Posts