Trailer: Yesterday (2019)

Trailer: Yesterday (2019)

Stigao je prvi trailer i poster za komedija mjuzikl film, od dvojice ponajboljih Britanskih filmaša Danny Boylea i Richarda Curtisa, Yesterday.

Datum izlaska filma Tolkien:

28. lipanj 2019

Žanr filma:

Komedija, fantazija, mjuzikl

Redatelj:

Danny Boyle

Scenarist:

Jack Barth, Richard Curtis

Glumci:

Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon

Radnja ukratko:

Boreći glazbenik shvaća da je on jedina osoba na Zemlji koja se sjeća Beatlesa.

Yesterday (2019)

Yesterday je nadolazeći mjuzikl komedija film, redatelja Dannyja Boylea, prema scenariju od Richarda Curtisa i priči od Jacka Bartha. Zvijezde filma su Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon i Ed Sheeran.

Mladić po imenu Jack Malik (Himesh Patel) okrenuo je leđa mogućoj glazbenoj karijeri, iako je najbolja prijateljica Ellie (Lily James) pokušala utjecati na njega kako bi karijeri pružio priliku, ali nakon što ga je udario autobus nakon nestanka struje na svjetskoj razini, probudi se sljedećeg dana otkrivajući da je izgubio dva prednja zuba. Nakon što je dobio gitaru i izveo pjesmu Yesterday od The Beatles, otkriva da je sada u svijetu u kojem ni slavna skupina ni njihove pjesme nikada nisu postojale. Jack to shvaća kao šansu da započne vlastitu glazbenu karijeru plagirajući nekada poznate pjesme i postaje jedan od najtalentiranijih glazbenika svih vremena. Dok je njegov novi uspjeh definitivno utjecao na njegov život u nekim slučajevima na bolje, u drugim slučajevima uzrokuje raspadanje odnosa koje je izgradio sa svojim prijateljima i obitelji.

Film Yesterday dolazi u kina 28. lipnja 2019. godine.

Trailer filma Yesterday:

Similar Posts